debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Porsche Cayenne GTS обладнали 500-сильним V8. До нас довезуть? Назад

Новий Porsche Cayenne GTS обладнали 500-сильним V8. До нас довезуть?

У Porsche вирішили зробити подарунок «петролхедам» і випустили Cayenne GTS без гібридної версії.

У Porsche традиційно пропонують значну кількість моторних версій для кожної моделі та мають спеціальні позначення для кожної з них. Звісно ж, сучасна лінійка у цьому плані не надто відрізняється від діапазону легендарного 911: навіть новий Cayenne нового покоління мав дотепер п'ять версій у звичайному кузові та шість у модифікації Coupe. А тепер до них додали ще одну — Cayenne GTS.

Автомобіль тижня: Porsche Cayenne

Навіть суворі екологічні норми не змусили інженерів Porsche відмовитись від чотирилітрового бензинового V8 (як вчинили свого часу з дизельними двигунами), а на версії GTS він лише додав потужності. Під капотом Cayenne GTS він генерує близько 500 кінських сил і 660 Н·м крутного моменту, чого має вистачати, щоб великий кросовер розганявся до 100 км/год лише за 4,2 секунди. Максимальна швидкість цієї версії складатиме 275 км/год.

Одним лише двигуном масштабні доопрацювання не завершились: у Porsche запевняють, що серйозно попрацювали над підвіскою і великий SUV буде набагато азартнішим на дорозі. Вже у стандартному виконанні GTS отримав пневматичну підвіску з двокамерними пневмобалонами, яка дозволяє зробити кліренс на сантиметр нижчим за інші модифікації Cayenne, а за доплату можна встановити активні стабілізатори. Повноприводна трансмісія також має низку вдосконалень: тут інженери неабияк попрацювали над охолодженням основних вузлів і додали для цього окремий рідинний контур.

Скільки гривень коштуватиме електричний Porsche Macan?

Візуально новий Porsche Cayenne GTS відрізнятиметься від решти більшими повітрозабірниками, яскраво-червоними гальмівними супортами та димчастими «нутрощами» фар. Пакет Sport Design Package буде для цієї версії стандартним, що легко помітити завдяки чорному декору. До того ж нова версія отримає власну вихлопну систему і 21-дюймові колісні диски, а у кузові Coupe - ще й активний задній спойлер.

Тим часом салон матиме типові для цієї модифікації паски безпеки яскравого кольору, матеріал Race Tex на дверних картах, замшу та ще чимало не менш дорогих матеріалів оздоблення. Окрім цього, клієнт зможе обрати одну з тем оформлення інтер'єру, які відрізнятимуться переважно гамою кольорів декору.

Усі нові Porsche Cayenne: що є на AUTO.RIA зараз?
Предложение о продаже

На основних ринках вже почали збирати замовлення на новий Cayenne GTS: на старті продажів у США за цю модифікацію кросовера просять приблизно на 60% більше, ніж коштує базовий Cayenne (в Україні той оцінений у 3 881 960 грн). Вартість версії GTS для нашого ринку поки не озвучена, але нам відомо, що перші автомобілі мають прибути до українських дилерів у липні поточного року. Тож вартість нового Porsche Cayenne GTS у гривнях знатимемо зовсім скоро.

Отзывы о Porsche Cayenne

178 место
Отлично
115 отзывов
4.4
178 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.7
  • Надежность
    4.3
  • Комфорт
    4.5
  • Цена
    3.9
  • Дизайн
    4.7

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

расход топлива, стоимость обслуживания, цена

Все отзывы о Porsche Cayenne

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми