//заглушка фото
Як AUTO.RIA перевіряє нові авто

Рус Укр

Отзыв Skoda Octavia 2012

Первый владелец 229 тыс.км 5.5 л / 100 км Семья
Универсал Кузов
Дизель Двигатель
Передний Привод
Более 5 лет Водительский стаж
Менее 6 месяцев Время владения
Оценка авто
Отлично
5.0
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

Отзыв

Octavia A5 Elegance+.Хороше авто Вироблене в ФРН. Куплене в Німеччині разом з 2 комплектом гуми на оригінальних литих дисках. Без ДТП перевірено RIA, CarVertical та офіційним імпортером.Якість матеріалів і виробництва, комфорт європейського авто значно краща тих, що були зібрані в Україні й багатьох японських. Перед покупкою тестував. Надійний, економний, перевірений дизель 2.0tdi. Перевірена часом, надійна мокра DSG6. Середні витрати пального місто + за містом - 5.5л/100км. ТО не дорого до 100$ масла і фільтра від ТОП виробників, головне робити вчасно.
Опції — штатний поворотний ксенон. Парктроніки задні.Підсвічування поворотів на швидкості до 60 км і більше за поворотом руля. Hill assist - допомога при підйомі вгору. Follow Me Home&amp, функція затримки вимкнення фар.Датчик світла, датчик дощу. Центральне дзеркало з автозатемненням. Імобілайзер. Підрульовіі перемикачі передач. Підсилювач керма. Круїз контроль. Авто-доводчiк всіх стекол, при закритті авто. Підсвічування простору під передніми дверима в дзеркалах і дверях при відкритті. Датчики тиску в 4 шинах + запасці. Спортивні, зручні передні сидіння з підігрівом. Підігрів передніх сидінь. Підігрів щіток, дзеркал і задніх стекол. Оригінальна магнітола з навігацією, Bluetooth, hands-free,12 фірмовими динаміками SoundSystem. Шкіряний мультируль. 2-зонний кліматконтроль. Оригінальний парктронік задній. Заводське тонування задньої частини авто. В міру м\'яка ходова, спереду - McPherson, ззаду — багатоважільна. Не питати з балкою, що йшла для дешевих версій по комфорту, входам в повороти, проїзд нерівностей та швидкості понад 100 км.Згідно з інформацією на форумах ходової вистачає на 100 тис.км по нашім дорогам. Зручна посадка водія, можна налаштувати під будь-який зріст і їздити комфортно. Добре тримає дорогу без пробоїв по ямах і на поворотах. Нормальна машина буде служити вірою і правдою, але таку треба ще пошукати. При пробігу 229 тис. км не мав жодних проблем з двигуном, dsg6, ходовою, гальмівними дисками, колодками, чи форсунками, чи ще з чимось "серйозним". Замінив ГРМ, ролики та ремені, всі рідини, фільтра і маховика пробігу 200 тис.км, масло в dsg6 на пробігу - 225 тис.км, АКБ - 229-тис.км. Далі лише вчасне, регулярне ТО кожні 10 тис.км масла -VAG/Aral, фільтра:Bosch/Febi, Purflux розхідники та профілактика +/- і все. Витрати на ТО якісними розхідниками - 70-100$. DSG6 дуже сподобалось, ніяких зауважень нема, передачі перемикає швидко Супер, навіть не відчувається, майже як на електро. Додатково купив, встановив:2 сторонню сигналізацію, бризковики, та купив — вогнегасник, гумові килими в багажник та на задні сидіння.
На передньому та задніх сидіннях є кріплення для дитячих ISOFiX - дуже зручно з дітьми. Фаркопу не було і не має — не рекомендую тягати причини з автоматом.
Безпечне авто, є 8 подушок безпеки-2 фронтальні, 2 шторки, 2 шторки до задніх, 2 для ніг.
Великий - 560-л складений/1420л розкладений, місткий, функціональний багажник.Є підсвітка,12v розетка, ніші для речей, крючки для пакетів і для сітки, є сітка для тварин чи негабаритних вантажів, аптечка, знак аварійки, жилет, оригінальне запасне Michelin205/55/R16 з ключами. Дане авто повність відповідає ціні і якості у своєму класі. Кращий за багатьох конкурентів, що дешевші варто трішки переплатити та взяти шкоду. Всім хороших авто, покупок і успішних продажів!

Kостянтин
21 ноября 2020

Подпишитесь на рассылку отзывов о Skoda Octavia

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Шкода

Отзывы о Шкода Октавия по годам