//заглушка фото
Хочеш знати все про авто до купівлі?

Рус Укр

Отзыв Skoda Superb 2012

215 тыс.км 5.5 л / 100 км Путешествия
Лифтбек Кузов
Дизель Двигатель
Передний Привод
Более 5 лет Водительский стаж
2-3 года Время владения
Оценка авто
Отлично
5.0
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

Отзыв

Авто пригнане мені під замовлення з мінімальним пробігом та повною сервісною історією. Та з обслуговуванням на офіційному сервісі.Зауважень до авто немає. Комфортна, економна, ціновий сегмент доступний для такого класу авто. Досить потужний та економний двигун, який в парі з DSG6 коробкою на трасі в межах їзди на швидкості допустимій ПДР показує 4.4/100. Звичайно що є інші авто які можливо показують ще нижчі показники розходу, але також треба враховувати масу та потужність кожного з
опонентів.
Також в Superb досить високий кліренс який дозволяє комфортно їздити як в місті, трасі так і по сільській місцевості, без ризику пошкодити днище, а таке як зачепити чи пробити піддон двигуна чи коробки об терчащій люк не скажу, що не можливо, але навмисно можна зробити все. Хоча дані агрегати захищені підрамником який приймає різні виступи на себе. За час використання авто у мене не було жодного такого випадку.
Не буду аж дуже сильно нахвалювати дане авто, але я маю досвід їзди на різних машинах різного класу та виробників. Для мене особисто кращого авто не має.
Також є і мінуси як і у кожного авто.
- велике авто, яке краще для дальніх поїздок, а ніж для їзди по місту.
- є дорого вартісні запчастини.
- досить багато електроніки в залежності від комплектації.
Також є ще один мінус це розмір шини на моєму авто R18. Трохи жорсткіша, але на трасі комфортно.
Витрати на обслуговування в залежності де обслуговувати гараж чи офіційний сервіс. На приклад заміна мастила з фільтрами на оф.с. приблизно 3000-4000-тис.грн. На 15000-км.
Замінював задні амортизатори їх ціна від 900-грн. За шт.

Михайло Романович
08 декабря 2020

Подпишитесь на рассылку отзывов о Skoda Superb

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Шкода

Отзывы о Шкода СуперБ по годам