Царапини на пластику салону. Що робить?

Своїми руками
16.03.2024

Всім доброго дня. Для себе вирішив що поки міняти машину не буду, тому захотілось привести її до ладу, та можливо якось покращити, але для початку потрібно відновти те що було пошкоджено(не мною).

Одна з багатьох проблем які все ще залишились, та мої руки до цього не добрались, це потертий та поцарапаний деякий пластик в салоні.

Перед початком тестів та замін, хотілось би з кимось порадитись, того вирішив написати невеличкий пост, під яким очікую коментарів з порадами по усуненю(заміну того пласику розглядаю, але хотілось би для початку шось покрутити потерти, а потім зробить нормально).


Отже проблема номер раз:це пасажирська сторона біля сидіння, не знаю як ця деталь павильно називається, але зверху ручка коробки. Таке відчуття ніби тут якась людина трималась ногтями при тому її намагались з салону винести. Так от порадите що з цим спробувати зробити, якшо буде шось на мій поглядь дільне, обіцяю опробувати та написати про це історію. Замінити ще встигну, а якось своїми руками зробити шось хочеця)


Проблема номер 2 і тут без заміни ніяк, це я навіть пробувать не буду, того хотілось би отримати якісь силочки де таке можна купить, бо я тіки починаю свою кар'єру задрота в тачках)

Ось фото самої проблеми, це ручки в дверях. Заміна - зрозуміло, де купить(бо хочу сам мінять) не дуже знаю. Чекаю на коментарі, обіцяю написати історію по цьому)

p.s. ну і може це комусь тоже допоможе

Коментарі 4

2 000 символів доступно
user_picture
Alex06
Skoda Octavia
Перекупи так натерли мені мій пластік в машині, ніяких царапін не було, треба в них питати чим натирають. Як я люблю проблеми такого рівня, це такий кайф, царапінки в салоні, магнітофон, мені он всю ходову перебирати, я в ахуї Тяга кермова ліва і права 540*2 Наконечник кермової тяги лівий та правий 330*2 С/б перед рич перід 120 за 1шт*2, Зад 190 за 1шт *2 Стійки стаб 350 за 1шт*2 Втулки стаб 100 за 1шт*2 І це тільки частина номер 1, в мене грошей на все не вистачає )
19 березня 2024 р. (ред. )
user_picture
vollex
Volvo S60 II покоління
1. Як банально не звучало, але запальничка. А 2 не треба міняти, дістати, або перефарбувати у малярів або віддати на аквапринт і під лак і буде файно.
17 березня 2024 р. (ред. )

Бажаєте розповісти про авто?

Додавайте власне авто, навіть минуле, ви ж знаєте про нього все