debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Вигода від 50 000 грн.* на Mitsubishi Outlander Назад

Вигода від 50 000 грн.* на Mitsubishi Outlander На правах рекламы

З 23 квітня до 31 травня 2021 р. улюблений Mitsubishi Outlander доступний з вигодою від 50 000 грн. *

Компанія «Ем Ем Сі Україна», офіційний імпортер і дистриб'ютор автомобілів Mitsubishi в Україні, оголошує про нову спеціальну пропозицію на Mitsubishi Outlander. З 23 квітня до 31 травня 2021 р. улюблений Mitsubishi Outlander доступний з вигодою від 50 000 грн. *

Улюблений автомобіль всієї родини Mitsubishi Outlander доступний з вигодою від 50 000 грн* в залежності від комплектації.

Прайс-лист

Сьогодні без позашляховика складно обійтися. Будь то поїздки з родиною по місту або виїзди на пікніки гучною компанією, потрібен місткий багажник, комфортний простір для пасажирів, м'яка підвіска і пристойний кліренс, щоб пом'якшити незручності при пересуванні по вибоїстих дорогах на різних швидкостях. Mitsubishi Outlander відмінно підходить для поїздок компанією. Його відрізняють й оздоблення салону якісними матеріалами, й відмінний вибір комплектацій. Залежно від індивідуальних переваг, у водія є можливість вибрати і економічний передній привод, який доступний у базових комплектаціях Inform і Invite, або універсальний повний привод в комплектаціях Intense, Instyle, Ultimate. Дорожній просвіт у Mitsubishi Outlander всюди залишається незмінним - 215 мм.

В Україні Outlander доступний з 2,0 л і 2,4 л двигуном і практичним варіатором. Велика родина? Без проблем! Комплектації Instyle і Ultimate представлені з 7-містним салоном, при цьому зберігаючи комфортний простір для пасажирів переднього і другого ряду. Третій ряд сидінь легко складається в разі перевезення громіздкого багажу.

Пропозиція діє з 23 квітня до 31 травня 2021 року або при наявності автомобілів на складі.

* Мається на увазі спеціальна пропозиція - надання спеціальних рекомендованих роздрібних цін на автомобілі ТМ «Mitsubishi» моделі «Outlander» будь-якої комплектації (далі - Автомобілі). Розмір вигоди становить від 50 000 грн до 192 000 грн в залежності від комплектації. Ця пропозиція діє в офіційній дилерській мережі Mitsubishi Motors в Україні, крім тимчасово окупованих територій та зони проведення ООС (далі -Дилери і Територія відповідно), у період з 23.04.2021 р. до 31.05.2021 р. вкл. Про співвідношення спеціальних рекомендованих роздрібних цін (з вигодою) та рекомендованих роздрібних цін (без вигоди), розмір вигоди, інші деталі пропозиції див. на сайті mitsubishi-motors.com.ua. Пропозиція не є публічною офертою. Остаточні роздрібні ціни на Автомобілі зі спеціальною пропозицією встановлюються Дилерами і вказуються у відповідних договорах купівлі-продажу. Кількість Автомобілів обмежена, їх зовнішній вигляд може відрізнятися від зображеного у рекламі. Дистриб’ютор залишає за собою право змінювати умови спеціальної пропозиції.

** Означає надання гарантії на нові автомобілі ТМ «Mitsubishi» (крім «Outlander PHEV»), придбані у Дилерів на Території до 31.12.2021 р. вкл., строком на 5 років або 100 000 км пробігу, залежно від того, що настане раніше, з дати початку гарантії, вказаної в Меморандумі про реєстрацію. На перші 24 місяці обмеження щодо пробігу не застосовується. Деталі на mitsubishi-motors.com.ua.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів ТМ «Mitsubishi» в Україні – ТОВ «Ем Ем Сі Україна», 04070, м. Київ, вул. Спаська, 30 А.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми