debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Підготуй авто до зими Назад

Підготуй авто до зими На правах рекламы

Аксесуари зі знижкою до 50%

Спеціальна рекомендована ціна на шиномонтаж*

*За умови купівлі шин у салоні спеціальна рекомендована ціна робіт із шиномонтажу. Встановлену дилером ціну на роботи з шиномонтажу дізнавайтесь у вибраному дилерському центрі Nissan.

  • R15 – від 499 грн
  • R16 – від 549 грн
  • R17 – від 599 грн
  • R18 – від 699 грн
  • R19 – від 749 грн

Салонний фільтр

Забезпечте чистоту повітря в салоні вашого Nissan за допомогою нового високоякісного салонного фільтра.

Застосування поліфенолу

Протиалергенний поліфенол, який компанія Nissan використовує в комбінованому салонному фільтрі, допомагає нейтралізувати алергени, усунути неприємні запахи, а також запобігти потраплянню газів і часточок пилу до салону автомобіля.***

Природний захист від алергії

Поліфеноли – це природні молекули рослинного походження, які містяться в коренях рослин і фруктах та мають високоефективну протиалергійну, антиоксидантну, антиканцерогенну та протизапальну дії. Поліфенол, який протягом століть приносив користь здоров’ю людей, відтепер використовує компанія Nissan для очищення повітря, що подається в салон автомобіля.

Запис на сервіс

Акція діє з 01.10.21 до 31.12.21 в усіх офіційних дилерських центрах Nissan в Україні (за винятком тимчасово окупованих територій та зон проведення ООС).

*Під вигодою мається на увазі співвідношення рекомендованої ціни на період акції у порівнянні зі звичайною рекомендованою ціною. На різні найменування запчастин та аксесуарів встановлено різний розмір вигоди. Розмір вигоди є рекомендованим, остаточна ціна встановлюється дилером. Детальний перелік запчастин та аксесуарів, на які поширюється вигода, та умови отримання вигоди можна дізнатися в офіційних дилерських центрах Nissan в Україні, адреси яких містяться на сайті nissan.ua. Знижки за різними акціями не поєднуються.

1Під подарунком мається на увазі продаж за 0,01 грн.

2За умови купівлі шин у салоні спеціальна рекомендована ціна робіт із шиномонтажу: R15 - від 499 грн, R16 - від 549 грн, R17 - від 599 грн, R18 - від 699 грн, R19 - від 749 грн. Встановлену дилером ціну на роботи з шиномонтажу дізнавайтесь у вибраному дилерському центрі Nissan.

3Для негарантійних автомобілів.

4Про подробиці програми Value Advantage («Велью Едвантидж») дізнавайтеся в офіційних дилерських центрах Nissan в Україні.

5«Ю плюс Ніссан». Мається на увазі програма лояльності, про подробиці якої дізнавайтесь в офіційних дилерських центрах Nissan в Україні.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми