debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Hyundai Motor: Ioniq 5 та Tucson дебютують на великому екрані у фільмі «Людина-павук: Немає шляху додому» Назад

Hyundai Motor: Ioniq 5 та Tucson дебютують на великому екрані у фільмі «Людина-павук: Немає шляху додому» На правах рекламы

Hyundai Motor Company запустила комплексну маркетингову програму, що містить широкомаштабну телевізійну рекламу та різноманітні цифрові рекламні заходи.
Акции от автосалону Автомир Hyundai Винница ул. Немировское шоссе, 94В Сайт салону

Напередодні виходу фільму в кінотеатрах 17 грудня, Hyundai Motor Company запустила комплексну маркетингову програму, що містить широкомасштабну телевізійну рекламу та різноманітні цифрові рекламні заходи. Кампанія здійснюється у рамках глобального рекламного партнерства між Hyundai Motor і Sony Pictures, що компанії уклали у травні 2020 року. Мета партнерства – продемонструвати бачення людиноцентричної мобільності, за допомогою продуктів і технологічних інновацій.

Присутність Ioniq 5 та Tucson у фільмі “Людина-павук: Немає шляху додому” – це перша важлива віха в стратегічному партнерстві між Hyundai Motor Company і Sony Pictures Entertainment”, - зазначив Томас Шемера, виконавчий віцепрезидент і глобальний директор з маркетингу Hyundai Motor Company. “Ми очікуємо великого маркетингового впливу від цієї співпраці. Цей захопливий фільм і два автомобілі, що залучені в ключових моментах сюжетної лінії, збадьорять мільйони глядачів по всьому світу.

Hyundai – це синонім передових технологій та інноваційного дизайну, тому не дивно, що саме вони розробили таку динамічну маркетингову кампанію для Ioniq 5 та Tucson. Ми не сумніваємося, що шанувальники Людини-павука отримають масу задоволення від цієї інноваційної співпраці”, - сказав Джеффрі Годсік, віцепрезидент із глобального партнерства та управління брендами в Sony Pictures Entertainment.

Ролик

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми