debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Hyundai Ioniq 5 визнано «Автомобілем 2022 року в Німеччині» Назад

Hyundai Ioniq 5 визнано «Автомобілем 2022 року в Німеччині» На правах рекламы

Ioniq 5 – перша модель нового бренду Ioniq від Hyundai, який спеціалізується виключно на електроавтомобілях.
Акции от автосалону Автомир Hyundai Винница ул. Немировское шоссе, 94В Сайт салону

Лише за півроку після старту продажів Hyundai Ioniq 5 був визнаний “Автомобілем року” в Німеччині (GCOTY). У фіналі повністю електричний кросовер випередив таких місцевих конкурентів, як Audi E-Tron GT і Porsche 911 GT3.

У фінальний раунд премії потрапляють переможці п’яти категорій: Компакт, Преміум, Люкс, Нова енергія та Ефективність. Міжнародне журі з 20 автомобільних журналістів тестує та оцінює кожен продукт на предмет технічних характеристик, релевантності та перспектив на ринку. Ioniq 5 потрапив у фінал, як переможець в категорії Нова енергія і врешті отримав абсолютну перемогу.

“Hyundai Ioniq 5 – це більше ніж видатний електромобіль. Для нас це топмодель року, яка в собі унікально поєднує дизайн, ефективність та задоволення від водіння. Ioniq 5 отримав високі бали по всім критеріям оцінювання, і нам не вдалося в ньому виявити слабких сторін. Стало очевидно, що концепція Ioniq 5 та технологія роботи батареї є інноваційною. І хоча це “Німецький автомобіль року 2022”, він має значні перспективи на глобальних ринках”. – зазначив Йенс Майнерс, ініціатор і член журі конкурсу "Німецький автомобіль року".

“Перемога Ioniq 5 у такому жорсткому конкурентному середовищі доводить, що нам вдалося створити винятковий автомобіль, який виділяється серед своїх конкурентів”, – говорить Майкл Коул, президент і генеральний директор Hyundai Motor Europe. “Крім того, ця перемога показує, що акумуляторні електромобілі стають все більш актуальними для наших клієнтів у Європі. Ioniq 5 на цей час є провідною моделлю в нашій стратегії електрифікації та продовжує розвивати бачення Hyundai щодо мобільності без викидів”.

Ioniq 5 – перша модель нового бренду Ioniq від Hyundai, який спеціалізується виключно на електроавтомобілях. Ioniq 5 базується на революційній платформі Hyundai Electric Global Modular Platform (E-GMP), яка забезпечує швидшу зарядку, збільшений запас ходу, чудову керованість та більше внутрішнього простору. На додаток до революційних змін у мобільності, Ioniq 5 пропонує інтер’єр, який забезпечує абсолютно новий досвід перебування у машині - переосмислення статичного та рухомого простору.У комплектації Ioniq 5 доступні батареї на 58 кВт та 72.6 кВт, а також повний та монопривід. В залежності від конфігурації система кросовера забезпечує потужність до 225 кВт та максимальний запас ходу до 481 кілометра на одному заряді, відповідно до стандартів WLTP.

Унікальна для сегмента акумуляторна система у 800 вольтів дозволяє заряджати обидві батареї з 10 до 80% всього за 18 хвилин на станціях надшвидкої зарядки. Функція Vehicle-to-Load (V2L), дозволяє підключати та заряджати від автомобіля різні прилади та інвентар: ноутбуки, електричні скутери, електроплиту та ін.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми