debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Nissan Qashqai Назад

Новий Nissan Qashqai На правах рекламы

Відчуй дух і присмак свободи!

І знову його дизайн перевершує будь-які очікування

Новий Nissan Qashqai, який завжди пропонує надсучасний дизайн, дарує нове уявлення про те, яким має бути кросовер із його потужними пропорціями, оновленими LED фарами та масивними дисками. А завдяки широкому вибору кольорів ви зможете знайти саме той, що вирізнятиме вас серед інших.

Практичність абсолютно нового Qashqai захоплює

Ви будете в захваті від шкіри преміум-якості, якою оздоблений салон, сидіння водія з масажем, нового цифрового дисплею та розширених можливостей зв'язку. А перед просторим інтер'єром ви просто не зможете встояти.

Залишайтеся на зв’язку зі світом

Завдяки можливостям підключення весь світ міститься буквально на кінчиках ваших пальців… або ж оживає зі звучанням вашого голосу. Удосконалене підключення до смартфона та бездротове заряджання спрощують життя водія.

Nissan Intelligent Mobility

З технологією Nissan Intelligent Mobility ви почуватиметеся більш впевненіше, постійно залишаючись на зв’язку зі світом. Ви будете в курсі того, що відбувається навколо вас, і навіть зможете отримати додаткову допомогу, коли вона вам знадобиться.

Створити свій Nissan Qashqai

Створіть власний Nissan Qashqai в офіційному конфігураторі. Виберіть тип палива, двигун, трансмісію, колір та інші параметри.

Підкресліть свій індивідуальний стиль

Майте стильний вигляд, отримуйте ще більше переваг. Завдяки інноваційному дизайну аксесуари для абсолютно нового Qashqai стануть незамінними помічниками під час переміщення містом чи під час сімейних поїздок.

Випробуємо новий Nissan Qashqai разом?

Записуйся на тест-драйв і будь першим!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми