debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Нестримні. 12 переможців зустрілися у Суперфіналі картинг-турніру AUTO.RIA Назад

Нестримні. 12 переможців зустрілися у Суперфіналі картинг-турніру AUTO.RIA

AUTO.RIA святкує 12 років

І разом із нами відзначають свій тріумф 12 Суперфіналістів картинг-турніру. Прагнення заволодіти Суперкубком і титулом Лідера зібрали учасників з усієї України на фінальних змаганнях 23 вересня у Києві.

Кажуть, що в науці і спорті важливіша участь, аніж перемога. Але цей афоризм не стосується 5-го картинг-турніру AUTO.RIA, адже клієнти компанії поволі стали друзями, а звичайна розвага перетворилася у змагання. А це додало свою родзинку у любительский турнір.

картинг


Робити висновки — завжди хвилюючий та захоплюючий процес, особливо якщо це стосується таких масштабних спортивних подій. Але успіх будь-якої справи це не тільки те, що ми маємо, але й те, ким стаємо у результаті. Отож, наші клієнти стали нам ще більшими друзями, у них з’явилося більше наснаги до перемог і у картингу і у робочих процесах, а для AUTO.RIA організація такого грандіозного свята, що об’єднало всі регіони України — це ще й поштовх у розвитку спортивного направлення і для клієнтів і для себе особисто.

Нагадаємо, що у попередні роки турнір відбувався лише у Києві. Але велика кількість партнерів у всіх регіонах (на AUTO.RIA продають нові авто 405 автосалонів з усієї України), дала змогу провести декілька регіональних етапів змагання.

картинг


Третій етап та Суперфінал картинг-турніру від AUTO.RIA відбувся у Києві на критому картодромі «Термінал». До шістки Суперфіналістів, які були визначені у першому та другому етапах картинг-турніру, долучилися переможці третього відбіркового етапу.

Серед прямих клієнтів місця розподілилися таким чином:
1 місце — Герасименко Олексій, «Подержанные тачки Киев»
2 місце — Медяник Євген, «Подержанные тачки Харьков»
3 місце — Козачище Роман, «Атлант-М Днепровская набережная»

Рекламні агенції отримали наступний список лідерів:
1 місце — Дмитро Снігир, «newage.»
2 місце — В’ячеслав Шульга, «Digital media dim»
3 місце — Мурашкін Ігор, «TMGU»

картинг


Вже визначені переможці та охолола розігріта гума, але пристрасті навколо гонки досі тривають. Так, дійсно, цьогорічний турнір вже був не просто розвагою, а став схожий на справжній чемпіонат і по відчуттям гонщики пішли готуватися до наступного сезону, а ми ділимося враженнями і поглядом із середини.

Суперфінал об’єднав 12 переможців трьох попередніх етапів з різних регіонів України, а саме з Вінниці, Львова, Одеси, Миколаєва, Дніпра та Києва. Більш ніж 180 учасників було запрошено на фінальну частину картинг-турніру, тож відчуття змагання та дух боротьби відчувався до останньої секунди фінального заїзду.