debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Як пороблено? У нових кросоверів Toyota та Subaru можуть відпасти колеса Назад

Як пороблено? У нових кросоверів Toyota та Subaru можуть відпасти колеса

Запас ходу електричних bZ4X та Solterra складає близько 450 км, але іноді вони можуть зупинитись набагато раніше.

Електричні кросовери Toyota bZ4X та Subaru Solterra - дуже свіжі моделі та станом на сьогодні навіть не встигли поступити у продаж на всіх основних ринках. Хай там як, обидва автомобілі вже потрапили під першу сервісну кампанію. Враховуючи скромний тираж моделей, масштабною її не назвати, однак причина відвідати сервісний центр у власників цих автомобілів досить серйозна.

Новий Toyota bZ4X для Європи: фотогалерея

Регулятори в Північній Америці та Європі, а також представництва Toyota та Subaru в різних країнах рекомендують власникам bZ4X і Solterra не сідати за кермо своїх автомобілів та доставити їх до сервісного центру для ремонту. Як повідомляється, в обох моделей під час руху можуть відпадати колеса. Головна причина цього — дефект болтів маточини. При великих навантаженнях (інтенсивний розгін та різке гальмування) вони можуть сильно ослабитись. Спочатку водій може почути сторонній шум з області колісних арок, а якщо не придати цьому уваги, колесо разом з маточиною може відпасти під час руху, спровокувавши тим самим ДТП.

Тойота бЗ4Х

Загалом під відкличну кампанію мають потрапити близько 2700 Toyota bZ4X та 2600 Subaru Solterra у всьому світі. Варто відзначити, що далеко не всі з відкликаних авто знаходяться у приватних руках, а в загальну статистику також потрапили ті машини, що зараз знаходяться в офіційних дилерських центрах та ще не були продані або передані клієнтам.

Тест-драйв Subaru XV E-Boxer: гибрид, от которого ждали большего

Моделі Toyota bZ4X та Subaru Solterra - по суті електричні кросовери-близнюки, які відрізняються лише декоративними елементами та деякими нюансами комплектацій. Візуально автомобілі виглядають дуже схожими, та навіть перебуваючи в салоні їх переплутати дуже легко. Особливо якщо ви вважаєте, що система X-MODE досі встановлюється лише на машини Subaru.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми