debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
У пошуках «Бандеромобіля»: найшвидша «медичка» для фронту. ВІДЕО Назад

У пошуках «Бандеромобіля»: найшвидша «медичка» для фронту. ВІДЕО

Разом з українським автожурналістом та відеоблогером Сергієм Волощенком AUTO.RIA розповідаємо про ралійний Mitsubishi Pajero, який зусиллями українських автомеханіків перетворився на транспорт для оперативного порятунку поранених.

Ми вже двічі розповідали вам про пошуки «Бандеромобіля» одноіменним проєктом українського автожурналіста й відеоблогера Сергія Волощенка, який збирає кошти на відновлення високомобільної техніки для українських воїнів. Ми в AUTO.RIA зробили власний внесок у цю справу, а тепер пропонуємо вам подивитися чергове відео з нашого спільного циклу.

Долучаймось до пошуків «Бандеромобіля»! ВІДЕО

У попередніх випусках блогу Сергій розповідав про дві підбитих ворожих бронемашини КамАЗ 53949 «Тайфун» К 4x4, з яких українські механіки роблять боєздатну «одиницю», та броньований Land Rover Defender 110 «Snatch», пригнаний до України волонтерами. Цього ж разу гостем ювілейного «BIG тесту» виявився ще неординарніший транспортний засіб, — якщо, звісно, такий взагалі можна було уявити.

У пошуках «Бандеромобіля»: Snatch Land Rover Defender. ВІДЕО

Колись це був короткобазний ралійний Mitsubishi Pajero з потужною 3,5-літровою «шісткою», однак спеціальне замовлення наших вояків дало українським майстрам нагоду утнути щось, від чого ворожим навідникам стане зле, а нашим воякам, навпаки, — краще. І якнайшвидше!

Зазначимо, що на меті журналіста не просто хайп на роботі волонтерів: Сергій Волощенко та його блог допомагають збирати гроші, які дадуть механікам змогу готувати такі — і навіть кращі — машини для плідної та безвідмовної служби в лавах Збройних сил України. AUTO.RIA вже робить внесок, — долучайтесь і ви: реквізити для збору коштів вказані тут — на сторінці в описі відео. Допоможемо разом зібрати кошти для механіків, які відновлюють техніку для ЗСУ!

Отзывы о Mitsubishi Pajero

74 место
Отлично
462 отзыва
4.5
74 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.6
  • Надежность
    4.6
  • Комфорт
    4.1
  • Цена
    4.5
  • Дизайн
    4.5

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, расход топлива, шумоизоляция

Все отзывы о Mitsubishi Pajero

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми