debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Універсал Skoda Octavia RS здивував на «лосиному тесті» Назад

Універсал Skoda Octavia RS здивував на «лосиному тесті»

Експерти запевняють, що автомобіль міг проїхати й краще. Що ж йому завадило?

Іспанський ресурс 77km.com, що спеціалізується на оцінці активної безпеки автомобілів, поширив відео, головним героєм якого стала “заряджена” Skoda Octavia RS. На ньому експерти намагались виявити межу швидкості, на якій універсал стає недостатньо керованим при екстрених маневрах.

Тест-драйв Skoda Octavia и Octavia RS iV. Конец эпохи скромности?

Забігаючи наперед відзначимо, що омріяну відмітку у 77 км/год Skoda Octavia RS так і не взяв. На думку експертів, у цьому немає вини автомобіля, але до цього повернемось трошки пізніше. На швидкості у 70 км/год автомобіль добре тримав траєкторію та ідеально проходив цю вправу, а ось на більших швидкостях у універсалу вже виникали складнощі. Машина не могла повернутись на правильну траєкторію і стабільно збивала конуси.

На думку експертів, слабким місцем цього разу виявився не сам автомобіль, а його шини, встановлені за заводською комплектацією. У тесті брала участь модифікація Octavia RS, яку на конвеєрі обладную гумою Bridgestone Turanza T005. Тестовий водій запевнив, що протягом випробування ці шини не забезпечили достатнього зчеплення на високих швидкостях, через що автомобіль просто недостатньо чіплявся за дорогу.

Почем новые Skoda Octavia на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Почем новые Skoda Octavia на AUTO.RIA?
от 871 670 грн до 1 331 650 грн

Звісно, з таким результатом нова Octavia RS виявилась на «переставці» повільнішою за більшість сучасних однокласників, — а про моделі з «перчинкою» й не згадуватимемо. Для порівняння, на такій самій швидкості лосиний тест зміг пройти універсал Fiat Tipo з бюджетною підвіскою, простою електронікою та теж вельми недорогими «стоковими» шинами. Отакої...

Отзывы о Skoda Octavia RS

Отлично
20 отзывов
4.4
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.7
  • Надежность
    4.3
  • Комфорт
    4.2
  • Цена
    4.1
  • Дизайн
    4.7

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Skoda Octavia RS

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми