debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Volkswagen Multivan T7 перевірили лосиним тестом Назад

Новий Volkswagen Multivan T7 перевірили лосиним тестом

Не у всіх вправах у фургона виникли складності.

Гострі реакції на кермо та чудова маневреність ніколи не були чеснотами великих фургонів, тому очікувати від них характеристик спорткарів точно не варто. Але це ще не означає, що на такі параметри не варто звертати увагу, бо вони напряму впливають на безпечність автомобіля.

Тест-драйв VW Multivan: Лови момент!

Днями журналісти іспанського видання km77.com оцінили здатність нового Volkswagen Multivan утримувати швидкість і траєкторію під час проходження “лосиного тесту”. Варто відзначити, що кандидат від цієї моделі був обраний точно не найкращий. Для тестування іспанці вибрали дуже важкий Multivan eHybrid, вагою близько 2,1 тони. Та й на колесах у нього були встановлені шини Bridgestone Turanza T005, до яких вже були претензії під час тестування Skoda Octavia RS.

Після декількох спроб Multivan все ж зміг пройти трасу чисто, але зробив це на відносно низькій швидкості 69 км/год. Втім, навіть такого результату виявилось достатньо, щоб обійти головного суперника цієї моделі - Ford Tourneo Custom. Що цікаво, Volkswagen виявився на 1 км/год швидшим у "переставці", однак реакції на кермо у Ford експертам сподобались більше.

Все предложения новых Volkswagen Multivan на AUTO.RIA
Предложение о продаже

Під час проходження слалому Multivan проявив себе помітно краще. На проходження всієї ділянки пішло 26,5 секунди, що, уявіть собі, відповідає результату маленької та дуже маневреної Skoda Fabia. Найкращий результат на слаломному відрізку зараз належить шведському спорткару Polestar 2 — 22,8 секунди.

Отзывы о Volkswagen Multivan

191 место
Отлично
58 отзывов
4.5
191 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.7
  • Надежность
    4.3
  • Комфорт
    4.7
  • Цена
    3.9
  • Дизайн
    4.7

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

стоимость обслуживания, цена

Все отзывы о Volkswagen Multivan

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми