debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
В Україні офіційно проголосили старт продажів седана DS9 Назад

В Україні офіційно проголосили старт продажів седана DS9

Французький автомобіль з'явився у нашому каталозі раніше, однак офіційно його представили в країні лише цього тижня.

На початку червня ми вже писали, що в каталозі нових авто на AUTO.RIA з’явився незвичайний автомобіль. Тоді седан DS9 почав продавати один з офіційних дилерів французької марки, що дало нам привід побачити у ньому перший екземпляр, привезений в Україну для сертифікації. А вже цього тижня офіційний імпортер підтвердив появу цієї моделі на нашому ринку, оголосивши весь діапазон цін та доступних специфікацій.

Автомобіль тижня. DS 9

Втім, на цю мить дилерські центри будуть приймати замовлення тільки на одну модифікацію седана. На нашому ринку пропонують DS9 із 1,6-літровим бензиновим турбо PureTech, що розвиває 215 кінських сил і 300 Н•м крутного моменту. За передавання тяги на колеса відповідатиме 8-діапазонний “автомат” японської фірми Aisin.

ДС9

В Україні авто представлено тільки в комплектації Opera, яка містить в собі багато сучасних систем безпеки, бокові вікна з подвійною ламінацією, мультимедійну систему з 8 динаміками та 12-дюймовим тачскріном, шини Michelin, взуті на 19-дюймові легкосплавні диски, та багато іншого. Доплатити в дилерських центрах пропонують тільки за асистента нічного бачення, преміальну акустичну систему Focal Electra та додатковий пакет оздоблення салону з преміальною шкірою та іншими дорогими опціями.

Все предложения новых DS 9 на AUTO.RIA
Предложение о продаже

В українських дилерських центрах за найдоступнішу версію седана просять від 1 411 500 гривень, за які вам запропонують DS9 2021 року виробництва. Докинувши ще 56 400 гривень можна замовити автомобіль 22-го року, для якого доступні й деякі додаткові опції.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми