debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Відеоінтерв’ю: Що насправді шукають «У пошуках Бандеромобіля»? Назад

Відеоінтерв’ю: Що насправді шукають «У пошуках Бандеромобіля»?

Неймовірна техніка, яку відновлюють та будують неймовірні люди: український автожурналіст Сергій Волощенко розповів з чого розпочався відеопроєкт та чого чекати від нього надалі.

Війна з росіянами змусила багатьох громадян України змінити звичний образ життя: хтось долучився до лав ЗСУ та ТРО, хтось волонтерить, допомагаючи оборонцям життєво важливими речами, або напружено працює, щоб підтримувати економіку та за першої ж можливості «донатити» численні волонтерські «банки»

Долучаймось до пошуків «Бандеромобіля»! ВІДЕО

Від початку цього літа ми розповідаємо вам про діяльність проєкту «У пошуках Бандеромобіля», який заснував український автожурналіст та відеоблогер Сергій Волощенко. У мирні часи він випробовував нові автомобілі, але зараз героями його сюжетів стали без перебільшення унікальні зразки техніки, яку відновлюють для потреб фронту українські механіки.

У пошуках «Бандеромобіля»: КрАЗ-«людожер», який нищить ворога. ВІДЕО

Першими зірками проєкту стали дві підбиті нашими хлопцями ворожих бронемашини КамАЗ 53949 «Тайфун» К 4x4, з яких українські механіки взялися зробити справну бойову одиницю, після чого до Сергія стали звертатися й інші люди, готові докласти рук до техніки, яка допоможе нищити ворога. Тож зараз на каналі проєкту «У пошуках Бандеромобіля» в YouTube вже чимало різних відео, серед яких представлений і новий герой — легкий тактичний автомобіль «Мамай».

У пошуках «Бандеромобіля»: найшвидша «медичка» для фронту. ВІДЕО

Ми на AUTO.RIA долучилися до пошуків «Бандеромобіля» ще на самісінькому старті, а тепер вирішили познайомити вас ближче з автором проєкту. Протягом невеличкого інтерв’ю Сергій Волощенко розповів нам яким був шлях від випробування гламурних автоновинок до сюжетів про ремонт спалених трофейних броньовиків та відновлення занедбаних воєнних тягачів. Також ми дізналися про нелегку знімальну «кухню» воєнного часу, плани пошуків на майбутнє.. І, головне, про тих неймовірних людей, руками яких уламки заліза перетворюються на справжні смертоносні «Бандеромобілі».

00:05 - Знайомство 
00:50 - Про канал BigTest та виникнення ідеї знімати огляди «Бандеромобілів» 
05:50 - Де і як знаходять авто для цих оглядів
12:35 - Який із випусків дався найважче 
18:10 - Чому трофейний «Тайфун» став найпопулярнішим 
25:15 - Яким із «Бандеромобілів» найбільше захоплюється Сергій 
31:19 - Які ще «Бандеромобілі» стануть героями наступних відео


У пошуках «Бандеромобіля»: з чого зроблені спалені російські «Тайфуни»? ВІДЕО

Насамкінець нагадаємо, що на меті проєкту не просто хайп на роботі волонтерів: Сергій Волощенко та його пошуки «Бандеромобілів» допомагають збирати гроші, щоб механіки мали можливість якнайкраще готувати неймовірні машини для плідної та безвідмовної служби в лавах Збройних сил України. AUTO.RIA вже робить власний внесок, — долучайтесь і ви: реквізити для збору коштів вказані в описі на сторінці кожного відео.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми