debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий MG 7 наблизиться до преміумсегмента? ВІДЕО Назад

Новий MG 7 наблизиться до преміумсегмента? ВІДЕО

Офіційний дебют новинки заплановано на 17 серпня. Що про неї вже відомо?

Близько 10 років тому компанія MG вже випускала модель під назвою “7”, і ось нещодавно в представництві бренду заявили про повернення седана. Якщо раніше це була звичайна модифікація вже застарілого Rover 75, то зараз нам обіцяють повністю новий автомобіль, який був розроблений з нуля. Навіть більше, з новою “сімкою” MG спробує наблизитись до преміумсегмента.

Доступні та в кредит під 0,01%. Що є на AUTO.RIA?

Візуально новинка буде помітно відрізнятись від більшості автомобілів MG, адже стане першою у новій “преміальній” лінійці Black Label. За своїм форматом нова модель дещо нагадує фастбек Audi A7. Спереду можна помітити велику фальшрадіаторну решітку з тонкими фарами, позаду розтягнуту від одного до іншого крила світлодіодну оптику. При чому, завдяки габаритам і формі кузова автомобіль виглядає не агресивно, а доволі елегантно.

Фотографій салону на цю мить виробник не поширив, однак за сталими традиціями в Піднебесній не люблять економити на просторі у другого ряді, та ще й дуже активно вкладаються в технологічне начиння своїх авто. І хоч справді преміальні матеріали в таких автомобілях зустрічаються вкрай рідко, з огляду на перспективу добратися до Європи, дешевої екошкіри ми там також сподіваємось не побачити.

Все новые MG на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Все новые MG на AUTO.RIA
от 555 000 грн до 1 102 000 грн

Поки невідомо які двигуни використовуватимуть на цій модель, але місцева преса поки схиляється до двох варіантів. На дешевші версії можуть встановлювати 185-сильний 1,5-літровий турбомотор, тим часом як дорожчим модифікаціям "світить" нова дволітрова “турбочетвіка”, що розвиває 257 кінських сил і 405 Н•м крутного моменту. Так це чи ні — зможемо дізнатись вже 17 серпня, коли відбудеться офіційна прем'єра нового автомобіля.

Отзывы о MG 6

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми