debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Скільки гривень за кросовер FAW Bestune T77? Назад

Скільки гривень за кросовер FAW Bestune T77?

Новий для українського ринку «паркетник» пропонують з турбодвигуном, роботизованою коробкою передач і чималим переліком допоміжних систем.

Український імпортер легкових автомобілів FAW повідомив про початок продажів кросовера Bestune T77 та назвав ціни двох запропонованих комплектацій. Насамперед зазначимо, що йдеться про автомобіль класу SUV-C довжиною 4525 мм з колісною базою 2700 мм, а це означає, що новачок вступає до надзвичайно конкурентного сегменту, в якому представлені не лише його краяни на кшталт Chery Tiggo 7 Pro, Haval JolionMG HS чи FAW X80, а й суперники з інших країн Азії та Європи: Hyundai Tucson, Nissan Qashqai, Citroen C5 Aircross тощо.

Що вибрати? Порівнюємо нові кросовери Seat Arona та Citroen C3 Aircross

Звісно, будь-які паралелі матимуть сенс виключно у межах цінового сегмента, — і тут T77 намагатиметься справити якнайкраще враження. Стартова акціонна ціна кросовера на українському ринку — еквівалент $21 000 (775 530 грн станом на 9 серпня): йдеться про комплектацію Luxury з 1,5-літровим бензиновим турбо потужністю 168 к.с., 7-ступеневою роботизованою КПП з подвійним зчепленням, приводом на передні колеса з литими дисками на 18 дюймів й чималим переліком стандартного обладнання.

«Старша» модифікація T77 Premium практично не відрізняється «по залізу»: вона має той самий 168-сильний двигун, роботизовану коробку і передній привод, однак переважає за переліком встановленого обладнання. Окрім більших коліс (19 дюймів) та віртуального щитка приладів (12,3 дюйма замість 8) «Преміум» передбачає наявність адаптивного круїз-контролю, автомата управлінням світлодіодними фарами, систем упередження фронтального зіткнення, автономного екстренного гальмування, контролю за рухом у межах смуги тощо.

Нові FAW Bestune T77: що є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Нові FAW Bestune T77: що є на AUTO.RIA?
от 858 690 грн до 940 470 грн

Вартість такої версії на момент старту продажів — еквівалент $23 000 (близько 850 тисяч гривень), що робить FAW Bestune T77 доволі конкурентною пропозицією в сегменті. Та головне, що автомобілі є в наявності, тим часом як більшість українських дилерів відчуває певний дефіцит авто через проблеми з логістикою. Скориставшись такою нагодою ми вирішили випробувати новачка власноруч і провести тест-драйв. Про враження та висновки розповімо вже незабаром!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми