debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий MG 7. З сучасним дизайном і дорогою акустикою Назад

Новий MG 7. З сучасним дизайном і дорогою акустикою

Офіційний старт продажів нової моделі оголошено на осінь.

Близько п'ятнадцяти років тому британський бренд MG представив перше покоління седана MG 7. Іронічно, але попри багато схвальних відгуків від журналістів та ентузіастів, це авто так і не почало продаватися на домашньому ринку. Вчора відбулась офіційна презентація другої генерації моделі, і, як виявилось, вона може повторити долю свого попередника.

Тест-драйв MG5: вырос из своего класса

Новим флагманом бренду MG відтепер буде п'ятидверній фастбек, що приміряв на себе незвичайні чорні логотипи. Варто зазначити, що це зовсім не дизайнерський хід. Таким чином в компанії будуть позначати темпераментні машини зі спортивним характером, а новий MG 7 став першою моделлю з цієї лінійки.

Попри всі слова про темперамент і агресивний дизайн, новинка не отримає задньо- або повноприводних версій. Власне, це звичайна передньоприводна модель, до того ж ще досить велика. З довжиною у 4884 мм і шириною у 1889 мм MG 7 виявився досить близьким до знайомої нам Skoda Superb. Тобто про спорт тут можна говорити лише умовно.

Інтер'єр фастбеку виконано в популярному нині лаконічному стилі. Екран панелі приладів та тачскрін інформаційно-розважальної системи тут інтегровано в єдиний щиток, що встановлений в верхню частину передньої панелі. До слова, “мультимедійка” тут буде підтримувати функцію оновлення бездротового підключення. Також для автомобіля передбачено додатковий проекційний екран і аудіосистему Bose з чотирнадцятьма динаміками, але, все це запропонують тільки за доплату.

Все новые MG на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Все новые MG на AUTO.RIA
от 555 000 грн до 1 102 000 грн

Що ж до спортивного характеру, то ніяких потужних V6 тут не передбачено. Замість цього в MG вирішили сюди встановити дволітрову “четвірку” з турбокомпресором зі змінною геометрією. На межі своїх можливостей цей двигун може розвивати до 261 кінської сили та 405 Н•м тяги. Трохи пізніше у продажі повинна з'явитись простіша версія фастбеку з 1,5-літровим бензиновим турбомотором на 188 “конячок”. На китайському ринку автомобіль почнуть продавати вже цієї осені, чи буде він представлений в інших країнах поки не повідомляється.

Отзывы о MG 6

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми