debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Toyota Yaris Cross GR Sport продаватимуть у Європі Назад

Новий Toyota Yaris Cross GR Sport продаватимуть у Європі

Замовлення на нову модель почнуть збирати наприкінці поточного року.

Декілька місяців тому компанія Toyota представила на домашньому ринку псевдоспортивну версію паркетника Yaris Cross GR Sport. Для Японії Toyota готує багато своєрідних ексклюзивів, але цього разу модель виявилась глобальною. Днями «прокачаний» кросовер офіційно представили у Західній Європі.

Тест-драйв Toyota Yaris Cross: чудес почти не бывает!

Візуально нова модифікація не надто відрізняється від стандартної версії автомобіля. Розпізнати такий паркетник можна по новій фальшрадіаторній решітці з емблемою GR, декоративним накладкам в салоні автомобіля та спортивним кріслам. Технічні зміни тут набагато важливіші: водіям обіцяють переналаштовану підвіску та змінені налаштування механізму керма, завдяки яким поліпшиться керованість автомобіля.

Варто зазначити, що компактний паркетник Toyota Yaris Cross має гарний попит у країнах Європи. За перше півріччя 2022-го тут було продано близько 77 тисяч паркетників цієї моделі, що відповідає приблизно 8 відсоткам всього сегмента B-SUV. А з появою нової версії кросовера інтерес до цієї моделі тільки зросте.

Новый Toyota Yaris Cross на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Новый Toyota Yaris Cross на AUTO.RIA
от 869 748 грн до 1 316 719 грн

Та не варто розраховувати, що Yaris Cross GR Sport відрізнятиметься шаленою динамікою. Під його капотом встановлюється 1,5-літрова “турботрійка”, яка разом з електромотором може розвивати до 116 кінських сил. Таким чином, максимальна швидкість “спортивного” кросовера складає 170 км/год, а до першої “сотні” він розганяється за 11,2 секунди. Простими словами, з тридверним Yaris GR цей автомобіль не матиме нічого спільного, окрім назви.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми