debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Відтепер жодних XV. Subaru представила нову генерацію Crosstrek Назад

Відтепер жодних XV. Subaru представила нову генерацію Crosstrek

Перші живі кросовери з новою для глобального ринку назвою з'являться в автосалонах вже наступного року.

Північноамериканський автосалон якраз у розпалі, але марка Subaru, для якої ринок США є дуже важливим, вирішила представляти нове покоління Crosstrek не у Детройті, а в Японії. Таким чином у Subaru привернули увагу до однієї важливої новини: компанія вирішила відмовитись від назви XV і тепер на всіх ринках світу найменший її паркетник продаватиметься під «американо-канадським» іменем Crosstrek.

Тест-драйв Subaru XV E-Boxer: гибрид, от которого ждали большего

У новій генерації як і раніше використовується фірмова модульна платформа Subaru (SGP), але в модернізованому вигляді. Компанія використала напрацювання, що були запроваджені на спортивному WRX, завдяки чому вдалось помітно збільшити жорсткість кузова. Окрім цього була змінена процедура збирання авто.

Візуально новий Crosstrek сприймається як еволюція свого попередника, тим часом як в інтер'єрі зміни виявились кардинальнішими. При цьому, якщо ви за протягом найближчих років відвідували автосалон Subaru, то новий інтер'єр здасться вам дуже знайомим. Першою чергою фірмовий дизайн видає мультифункціональне кермо та величезний дисплей мультимедійної системи в портретній орієнтації. Щось дуже схоже ми вже бачили на новому Subaru Outback.

Тест-драйв Subaru Outback: не сворачивает с пути

Багато не такої помітної роботи зробили інженери Subaru. Наприклад, японці обіцяють, що в новій генерації вдалось суттєво покращити звукоізоляцію авто. Також було модернізовано рульовий механізм автомобіля та фірмовий комплекс безпеки EyeSight. Окрім цього в Subaru нарешті відмовились від галогенової оптики, тож новий Crosstrek вже в базі буде пропонуватись зі світлодіодами.

Жодних подробиць або цікавих деталей про агрегати, які доступні для цього кросовера, в Subaru поки не розкривають. Наразі відомо, що на домашньому ринку модель пропонуватиметься з гібридною силовою установкою e-Boxer в основі якої лежить дволітровий “опозитник”, що співпрацює з невеликим електродвигуном. Інженери запевняють, що двигун і трансмісія також були модернізовані, але про те, що саме змінилось зараз, — жодних коментарів.

Все новые Subaru на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Все новые Subaru на AUTO.RIA
от 1 183 200 грн до 1 836 700 грн

Першим ринком, з якого почнуться продажі третьої генерації паркетника, має стати Японія. Там новий Crosstrek очікують вже наступного року. І тільки після цього в Subaru планують представити наступну генерацію кросовера в США та країнах Європи.

Отзывы о Subaru XV

7 место
Отлично
74 отзыва
4.8
7 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.9
  • Надежность
    4.9
  • Комфорт
    4.6
  • Цена
    4.7
  • Дизайн
    4.9

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, объем багажника, шумоизоляция

Все отзывы о Subaru XV

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми