debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Mercedes-AMG C 63 отримав дволітровий двигун. Серйозно? Назад

Новий Mercedes-AMG C 63 отримав дволітровий двигун. Серйозно?

Замість потужного фірмового V8 тепер буде використовуватись гібридна установка.

Ще донедавна неодмінними атрибутами “Мерседесів” з приставкою AMG у назві були дуже гучна випускна система та V8 під капотом. Однак зараз часи інші: регулятори в багатьох країнах заборонили гучний вихлоп, а величезні двигуни все частіше замінюють компактними чотирициліндровими агрегатами. Останнім прикладом цього тренду став новий Mercedes-AMG C 63 S E Performance.

Автомобиль недели. Mercedes-Benz C-Class

Відтепер під капотом цієї моделі замість 510-сильного 4-літрового V8 встановлюватимуть гібридну турбокомпресорну "четвірку” на 476 кінських сил та 545 Н•м крутного моменту. Цей двигун працює в тандемі з фірмовим “автоматом” AMG Speedshift MCT-9G і стартер-генератором на ремінному приводі. Окрім цього на задній осі встановлено ще й 204-сильний електродвигун з тягою 320 Н•м. Таким чином сумарна віддача всіх агрегатів сягає 680 к.с. та 865 Н•м тяги, що навіть більше, ніж у попередника. Як наслідок, із повністю зарядженою батареєю новинка може розганятись до 100 км/год лише за 3,4 секунди.

Через збільшену потужність та велику масу інженерам довелось переглянути налаштування підвіски та гальмівної системи автомобіля. Якщо раніше седан важив близько 1730 кілограмів, то з гібридним довіском його маса зросла до вельми істотних 2111 кілограмів. Щоб компенсувати "баласт", у найдорожчому виконанні седана використовуються шестипоршневі гальмівні механізми на передній осі та однопоршневі на задній.

Візуально новинка буде помітно відрізнятись від стандартних седана та універсалу. Для C 63 S E Performance були створені власні кузовні панелі та комплект обвісу. Врешті автомобіль став на 76 мм ширшим та на 50 мм довшим. Окрім цього на AMG використовується інше оформлення передньої частини з великою кількістю аеродинамічних елементів та прорізами для відводу зайвого тепла.

Все новые Mercedes-Benz C-Class на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Все новые Mercedes-Benz C-Class на AUTO.RIA?
от 2 009 721 грн до 2 472 334 грн

Також вельми цікавою обновкою Mercedes-AMG C 63 S E Performance стало те, що саме ця модель виявилась першим носієм власної емблеми AMG. Вона встановлена прямо над “зіркою” та фальшрадіаторною решіткою. Перші “живі” автомобілі з'являться у європейських дилерів вже наступного року, що ж до України, то наш імпортер ще не робив заяв про дату появи цієї моделі. Почекаємо?

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми