debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлений DS 3 позбувся зайвого. Яка ціна і коли до нас? Назад

Оновлений DS 3 позбувся зайвого. Яка ціна і коли до нас?

Для українського ринку оновлений DS 3 буде доступний з початку 2023 року.

Під час презентації актуального модельного ряду французький бренд DS намагався виділити власні кросовери за допомогою приставки Crossback. Але, як показала практика, клієнти й без цього відрізняли їх від легковиків, а додатковими позначеннями майже ніхто не користувався. Тому цьогоріч назви Crossback позбавився оновлений DS 7, а зовсім недавно до нього приєднався паркетник DS 3, який пережив планове оновлення.

Тест-драйв DS 3 Crossback: Шарман!

Візуально зміни помітні здебільшого на передній частині авто. Тут в око впадає новий бампер, фальшрадіаторна решітка, з якої прибрали зайвий хром та ДХВ нового дизайну. Також змінилась головна оптика автомобіля. Нескладні світлодіодні фари зараз пропонуються навіть в базових авто, а за доплату виробник може встановити матричну світлотехніку, яка може коригувати світловий потік та затемнювати окремі сегменти.

В інтер'єрі змін набагато менше. Тут рестайлінговий автомобіль можна розпізнати по новому керму та великому екрану мультимедійної системи. Якщо раніше в базових авто встановлювали 7-дюймовий “тачскрін”, то надалі його у всіх модифікаціях замінять 10,3-дюймовим аналогом. Ну і на додаток у фірмовій розважальній системі DS Iris було переглянуто інтерфейс користувача.

Дізнайтесь першим коли новий DS 3 з'явиться в автосалонах!
Предложение о продаже

Головним нововведенням моторної гами стало те, що з неї зникли два двигуни. Тепер оновленого паркетника пропонуватимуть або з 1,5-літровим 130-сильним турбодизелем, або з 1,2-літровим бензиновим турбо PureTech, доступним у двох конфігураціях: на 100 і 130 кінських сил. При цьому, змінилась потужність електричного DS 3 E-Tense. Якщо раніше його двигун розвивав 136 кінських сил, то тепер видаватиме до 156 “конячок”, а запас ходу моделі вдалося збільшити до 402 км. Європейські дилери вже почали приймати замовлення на оновлений DS 3 і просять за його базову версію щонайменше 30 100 євро. В Україні новинка має з'явитись на початку наступного року.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми