debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Mitsubishi натякає на наступний Eclipce Cross? Яскраво! Назад

Mitsubishi натякає на наступний Eclipce Cross? Яскраво!

На відміну від нового європейського ASX, концепт XFC має оригінальну зовнішність, яка рішуче вирізняється на фоні теперішніх моделей Mitsubishi. І не має нічого спільного з Renault – принаймні, зовні. То коли в серію?

Японці з Mitsubishi Motors анонсували прем’єру концептуального мінікросовера XFC, який дебютує під час автошоу в Хошиміні (В’єтнам) 26-30 жовтня. За їхніми словами, концепт вже незабаром буде втілений у вигляді серійного автомобіля, який почнуть продавати на ринках Південно-Східної Азії наступного року.

Mitsubishi презентувала новий ASX. Ми раніше зустрічались?

Навесні 2020 року бренди, які увійшли до альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi, розділили між собою напрямки роботи та навіть ринки, однак найочевиднішим наслідком цього рішення є активніше використання спільних платформ. Наслідки не забарилися: спершу бренди презентували нові флагманські кросовери Nissan X-Trail та Mitsubishi Outlander, а місяць тому Mitsubishi повідомила про початок виробництва «нової генерації» кросовера ASX для європейських ринків: як ми вже розповідали, ним виявився Renault Captur з шильдиками «трьох діамантів». Цього ж разу, вочевидь, йдеться про більш оригінальну розробку — принаймні, з точки зору дизайну.

Жодних технічних деталей концепту XFC поки не оприлюднено: з огляду на фото, йдеться про субкомпактний кросовер з доволі яскравою зовнішністю, який міг би замінити на ринку Mitsubishi Eclipce Cross. Точніше, стати його другою генерацією, оскільки теперішній «Екліпс Крос», побудований на вкороченому шасі старшого «Аутлендера» (платформа GS), випускають з 2017 року.

Про нову платформу японці знову ж таки не випустили ані пари з уст, однак можна припустити, що й цю новинку буде побудовано на корпоративній CMF-B HS (Renault Captur, Nissan Juke II) - хоч і без настільки кричущого запозичення, як у разі з ASX. За словами гендиректора Mitsubishi Motors Такао Като, окрім кросовера з класичним ДВЗ для країн Південного Сходу компанія планує випускати гібридну версію для низки західних ринків, — і саме така є у сучасних лінійках «Каптура» і «Джука» (йдеться про версії E-Tech Hybrid).

Найдоступніші повноприводні кросовери: що є на AUTO.RIA?

Єдиним повідомленням про технічні параметри серійного нащадка зображеного тут автомобіля стала інформація про наявність у майбутнього кросовера системи управління тягою з чотирма фіксованими режимами Normal, Wet, Gravel і Mud, причому налаштування для їзди мокрим покриттям (Wet) буде виокремлене на серійному Mitsubishi вперше. Ймовірно, таким чином японці планують привернути додаткову увагу покупців з азійських країн, де частіше потерпають від повеней та сезонних злив.

Отзывы о Mitsubishi Eclipse Cross

Отлично
5 отзывов
4.6
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.8
  • Надежность
    4.0
  • Комфорт
    4.6
  • Цена
    4.4
  • Дизайн
    5.0

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

объем багажника

Все отзывы о Mitsubishi Eclipse Cross

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми