debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Subaru Impreza: притримайте коней! Назад

Новий Subaru Impreza: притримайте коней!

Наступна генерація моделі буде дуже схожою на попередницю. То що ж тут нового?

Японська Subaru вже давно орієнтується на ринки Північної Америки, тож більшість прем'єр проводить саме там. Попре те, що хетчбек не найпопулярніший кузов у цьому регіоні, презентацію нового покоління Subaru Impreza вирішили провести в рамках автосалону в Лос-Анджелесі.

Тест-драйв Subaru XV E-Boxer: гибрид, от которого ждали большего

На жаль, без перебільшення культова модель, яка випускається вже понад 30 років, зараз переживає не найкращі часи. Якщо в Японії авто ще має попит, то в Америці продажі Impreza дедалі падають. В Subaru зараз активно шукають рецепт виправлення ситуації, а судячи з повернення в лінійку RS-модифікації хетчбека японці намагатимуться зробити свої авто хоч трохи темпераментнішими.

Зміни в дизайні нової Impreza аж ніяк не назвати масштабними. З помітного тут можна виділити нову оптику, бампери та фальшрадіаторну решітку. Більше нового можна побачити в салоні авто. Він став подібним до інтер'єра представленого у нас Outback завдяки використанню великого дисплея мультимедійної системи (від 7 до 11,6 дюйма), матеріалів кращої якості та низки сучасних помічників на кшталт системи EyeSight останньої модифікації.

Все новые Subaru на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Все новые Subaru на AUTO.RIA
от 1 183 200 грн до 1 836 700 грн

У Північній Америці базовий хетчбек запропонують з дволітровим “опозитником” на 154 к.с. та 197 Н•м крутного моменту. Як альтернативу можна буде замовити Impreza з 2,5-літровою “четвіркою” на 182 к.с. та 241 Н•м тяги. У США новинка поступить до салонів навесні наступного року. Що ж до українського майбутнього цієї моделі, то зараз воно здається вельми туманним. У нашому представництві сконцентрувались на кросоверах, тож найближчим варіантом до цієї моделі, який можна буде знайти в українських автосалонах, стане новий крос-хетч Subaru Crosstrek, який замінить паркетник XV, поки що доступний в Україні.

Отзывы о Subaru Impreza

45 место
Отлично
286 отзывов
4.5
45 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.8
  • Надежность
    4.6
  • Комфорт
    4.1
  • Цена
    4.3
  • Дизайн
    4.6

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, объем багажника, стоимость обслуживания, шумоизоляция

Все отзывы о Subaru Impreza

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми