debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий кросовер Geely Atlas Pro: скільки у гривнях? Назад

Новий кросовер Geely Atlas Pro: скільки у гривнях?

Дилери оголосили ціни та почали приймати замовлення на постачання компактного паркетника від Geely. Що вони пропонують та скільки просять?

Компанія «Гранд Автомотів», яка входить до складу Корпорації «УкрАВТО», оголосила про вихід на ринок України кросовера Geely Atlas Pro, який стане першим представником модельного ряду після повернення бренду на український ринок. Згідно з заявою імпортера, перші автомобілі вже на шляху до автосалонів. На що чекати клієнтам?

Найдорожчі китайські авто в Україні: що є на AUTO.RIA зараз?

Atlas Pro – представник популярного в Україні класу компактних SUV – має 4544 мм завдовжки та 1831 мм завширшки, його колісна база становить 2670 мм, а кліренс 171 мм. Залежно від комплектації, на Atlas Pro встановлюватимуть 17- або 18-дюймові легкосплавні колеса та LED-освітлення зі світлодіодними фарами.

Варто зазначити, що силові агрегати кросовера теж матимуть певні відмінності відповідно до комплектацій: у версіях Comfort та Luxury клієнтам запропонують бензиновий турбомотор на 1,5 літра потужністю 177 к.с. і шестиступеневу автоматичну коробку передач, яка обертатиме передні колеса. Максимальне ж виконання Luxury матиме на додачу систему м'якого гібрида EMS із живленням від мережі у 48 B, 7-ступеневу роботизовану КПП з двома зчепленнями DCT, розроблену інженерами Volvo, та систему повного приводу, що підключається.

Цікаво, що потужність топової «мікрогібридної» силової установки не відрізняється від показника базового двигуна (177 к.с.), однак електричний мотор-генератор додає тяги (300 Нм при 1500 об/хв у комплектації з 7 DCT проти 255 Нм у варіантів з 6 АТ), щоб забезпечити кращу динаміку (10 секунд до 100 км/год проти 10,5 с) і менше споживання пального (6,8 л/100 км проти 7,4 л).

Купити перший Geely Atlas Pro на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Купити перший Geely Atlas Pro на AUTO.RIA
от 921 300 грн до 921 300 грн

Початкова вартість Geely Atlas Pro в Україні становить 847 300 грн за кросовер з 6-ступеневим «автоматом» і переднім приводом у комплектації Comfort. Варіант Luxury з довшим переліком додаткового обладнання оцінений у 921 300 грн, а топовий повноприводний Premium з 7-ступеневим «роботом» коштуватиме щонайменше 995 300 грн.

Отзывы о Geely Atlas Pro

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми