debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Tiguan показали на «шпигунському відео». Як вам зовнішність? Назад

Новий Tiguan показали на «шпигунському відео». Як вам зовнішність?

Теперішній Volkswagen Tiguan другої генерації, започаткований у 2015 році, пройшов плановий рестайлінг два роки тому, а вже наступного року прихильникам бренду запропонують третє покоління кросовера. Що про нього вже відомо?

«Титульна» марка німецької групи, яка за підсумками трьох кварталів 2022 року посідає друге місце за продажами у цілому світі (5,8 мільйона нових авто проти 7,4 млн у брендів групи Toyota), готує оновлення одного зі своїх бестселерів — компактного кросовера Tiguan. Машина третьої генерації вже, вочевидь, готова: днями вона попалася «шпигунам» під час дорожніх випробувань в Альпах з мінімальною кількістю маскування.

Рейтинг популярних нових авто України. Що купували у листопаді?

Насправді це більше нагадує плановий «злив» для розігріву споживацького інтересу (такі хитрощі виробники останнім часом активно використовують у соцмережах): для спонтанної «шпигунської зйомки» наведене далі відео має забагато вдалих ракурсів на кількох локаціях. Хай там як, воно дає нам можливість більш-менш детально роздивитись новий стиль «Тігуана» 2024 модельного року.

На жаль, оформлення передньої частини кросовера німці вирішили розкривати не повною мірою: наклейки частково приховують світлотехніку та решітку радіатора. Втім, навіть так можна зауважити, що передні фари кросовера будуть більше схожими на світлотехніку нового «Гольфа», ніж на майже овальні плафони електричних моделей з родини ID., які домальовували до фото вкритих маскувальною плівкою прототипів дизайнери-аматори. Однак чи отримає Tiguan підсвічену перемичку на лінії капота — поки лишається питанням.

Автомобіль тижня. Volkswagen ID.4

Тримати дистанцію від стилістики суббренду Volkswagen ID. розробників примушує і той факт, що новий Tiguan не матиме суто електричної версії: замість неї німці планують випустити окрему модель ID.3 X, дебют якої має відбутися у 2024-му. Однак плавні вигини боковин та задньої стійки кузова нового кросовера — вже довершений факт.

Тест-драйв Volkswagen Golf GTi: взрослеют даже «зажигалки»

Втім, власну «ін’єкцію електрифікації» наступний Tiguan таки отримає: побудований, як і його попередник, на платформі MQB кросовер матиме принаймні дві гібридних модифікації — «м’яку» та підзарядну. Базовим агрегатом, вочевидь, стане 1,5-літровий TSI Evo2 потужністю 150 к.с.

Усі нові Volkswagen Tiguan на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Усі нові Volkswagen Tiguan на AUTO.RIA
от 1 589 516 грн до 2 006 448 грн

Обладнання інтер’єру нового «Тігуана» буде вдосконалене, щоб наблизитися до приладів Golf. Очікуємо, що виробник додасть підсвічування панелі сенсорних кнопок, розташованих під центральним екраном, а також нове кермо з «фізичними» клавішами. Дізнатися наскільки точними були ці прогнози ми зможемо восени 2023 року, коли Volkswagen Tiguan третьої генерації буде представлений офіційно.

Отзывы о Volkswagen Tiguan

172 место
Отлично
346 отзывов
4.4
172 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.7
  • Надежность
    4.2
  • Комфорт
    4.5
  • Цена
    3.9
  • Дизайн
    4.5

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

объем багажника

Все отзывы о Volkswagen Tiguan

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми