debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
П'ятидверний Suzuki Jimny покажуть у січні Назад

П'ятидверний Suzuki Jimny покажуть у січні

Презентація нової версії відбудеться в Індії, але де вона продаватиметься?

Маленький позашляховик Suzuki Jimny до вподоби багатьом ентузіастам завдяки його невисокій ціні та непоганим їздовим навичкам. При цьому багато хто з потенційних клієнтів відмовлявся від купівлі цієї моделі через дуже компактний салон. Попри заявлену наявність чотирьох місць, подорожувати великою компанією на Jimny не надто зручно.

Что выбрать: Suzuki Jimny или Jeep Renegade?

Цю неприємну особливість виробник обіцяє незабаром виправити, представивши подовжену версію позашляховика з п'ятидверним кузовом. Причому, очікувати дебюту новинки доведеться буквально два-три тижні. Вже 11 січня 2023 року модель обіцяють представити відвідувачам Автовиставки у Нью-Делі, разом із ще одним потенційним бестселером — кросовером на основі Baleno.

Тест-драйв Suzuki Jimny. Один в поле

На цей момент в Suzuki не поспішають ділитись технічними характеристиками новинки. Але й без інсайдів зрозуміло, що для встановлення пари додаткових дверей інженерам довелося використати довшу раму, розтягнувши колісну базу. Це зробить автомобіль плавнішим на ходу, але може істотно зменшити кут рампи та позашляхові характеристики машини. Що ж до моторної гамми, то, скоріш за все, новинка розділить зі стандартним Jimny 1,5-літровий атмосферник K15B з 4-ступеневою АКПП або 5-ступеневою "механікою".

Почем новый Suzuki Jimny на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Почем новый Suzuki Jimny на AUTO.RIA?
от 782 500 грн до 1 046 000 грн

Цікаво, що японці вирішили одразу озвучити дату початку продажів, але поки не уточнювали повний перелік країн, на ринках яких буде представлена нова модель. Наразі достеменно відомо, що п'ятидверний Jimny з’явиться в автосалонах у серпні наступного року. Втім, поки що ця дата актуальна лише для Індії, однак навряд чи в Suzuki обмежаться одним ринком.

Отзывы о Suzuki Jimny

297 место
Отлично
120 отзывов
4.3
297 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.4
  • Надежность
    4.5
  • Комфорт
    3.8
  • Цена
    4.5
  • Дизайн
    4.3

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, объем багажника, простор салона, тормоза, шумоизоляция

Все отзывы о Suzuki Jimny

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми