debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Peugeot 408: коли чекати в Україні? Назад

Новий Peugeot 408: коли чекати в Україні?

Фастбек Peugeot має стати ще однією новинкою, що з'явиться в наших автосалонах наступного року.

Український ринок цього року не рясніє великою кількістю прем'єр. Втім, більшість імпортерів більш-менш ефективно розв'язали проблеми з логістикою, тож на нашому ринку помалу починають з'являтись очікувані моделі та лунають плани на майбутнє. Наприклад, нещодавно в українському офісі концерну Stellantis, офіційно підтвердили появу яскравої й ексцентричної новинки: Peugeot 408.

Що вибрати? Порівнюємо кросовери Skoda Kodiaq та Peugeot 5008

Фастбек зі збільшеним кліренсом створювали для розширення аудиторії бренду, але через сміливий дизайн він і справді був прийнятий з великим інтересом. Цікаво, що попри візуальну новизну в основі новинки лежить модернізована версія добре відомої модульної платформи EMP2, яку можна зустріти на силі-силенній машин Peugeot та Citroen.

В Україні фастбек запропонують із найпотужнішою версією 1,6-літрового PureTech, яка розвиває 215 кінських сил. В тандемі з 8-ступеневим “автоматом” Aisin цей двигун зможе розганяти автомобіль до 220 км/год, а на прискорення до першої “сотні” фастбек витрачатиме лише 7,9 секунди.

Все новые Peugeot на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Все новые Peugeot на AUTO.RIA
от 569 000 грн до 2 374 000 грн

На цю мить в українському офісі не розкривають комплектацій авто, призначених для українського ринку, а ціни обіцяють повідомити ближче до національної прем'єри, яка за попередніми планами має відбутися у травні або червні 2023 року. Тим часом ми склали для вас невеличкий перелік не менш цікавих новинок, на дебют яких в Україні можна розраховувати протягом найближчих місяців: про них ви зможете дізнатися вже наступного понеділка.

Отзывы о Peugeot 408

260 место
Отлично
154 отзыва
4.3
260 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.4
  • Надежность
    4.3
  • Комфорт
    4.5
  • Цена
    4.1
  • Дизайн
    4.3

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов

Все отзывы о Peugeot 408

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми