debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлені GLE та GLE Coupe будуть виключно гібридами. Що ще змінили? Назад

Оновлені GLE та GLE Coupe будуть виключно гібридами. Що ще змінили?

Щойно оновлені кросовери з'являться серед пропозицій українських дилерів ще до кінця поточного року.

Актуальні генерації Mercedes-Benz GLE та GLE Coupe були представлені ще у 2018-му, а цього року обидва кросовери нарешті пережили планове оновлення. Істотних візуальних змін цей рестайлінг не приніс, проте обидві моделі отримали нові технології, а з лінійки їхніх двигунів зниклі класичні агрегати.

Cкільки гривень за гібридний кросовер BMW XM?

Візуально оновлені кросовери можна буде відрізнити по хромованих деталях у фальшрадіаторній решітці та новому дизайну повітрозабірників. Фари кросоверів зберегли ту ж форму, яку мали раніше, але отримали сучасне начиння та інший «підпис» ДХВ. В інтер'єрі рестайлінговий паркетник видає кермо з сенсорними кнопками та нові матеріали оздоблення. Додаткові оновлення отримала й мультимедійна система, однак встановити це візуально не вдасться.

Класичних — тобто позбавлених додаткової електрифікації — ДВЗ у лінійці кросовера тепер не залишилось: клієнтам пропонуватимуть або “м'які” бензо-електричні установки зі стартер-генератором, або гібриди з великою батареєю та можливістю підзаряджання від побутової електромережі. Що цікаво, усі модифікації автомобіля отримали невеличку прибавку потужності.

Скільки за новий Mercedes-Benz GLE-Class на AUTO.RIA?
Предложение о продаже

Попри візуальну ідентичність нового та дорестайлінгового автомобіля, німецькому виробнику довелося братися за переналаштування цехів американського заводу в Таскалузі  для виробництва нового авто. Тому очікувати оновлений GLE у продажу раніше ніж у липні 2023 року точно не варто, а до України він має прибути ще до початку наступної зими.

Отзывы о Mercedes-Benz GLE-Class

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми