debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Усім не вистачило? Land Rover розпродав найдорожчий Range Rover Назад

Усім не вистачило? Land Rover розпродав найдорожчий Range Rover

Величезний цінник аж ніяк не злякав клієнтів, які побажали стати власниками рідкісного автомобіля.

У сегменті розкішних позашляховиків британці тримають ледь не монополію. На тлі дуже дорогих Rolls-Royce Cullinan та Bentley Bentayga позашляховики Range Rover трохи відстають від своїх основних конкурентів за статусом і ціною, але у Land Rover упевнені, що можуть потіснити пафосних конкурентів. До цієї справи вирішили залучити власний підрозділ Special Vehicle Operations.

Автомобиль недели. Land Rover Range Rover

Першим представником нової лінійки став позашляховик Range Rover SV Lansdowne Edition, який нещодавно представили на відкритті автосалону в лондонському районі Мейфейр. Запропонований клієнтам автомобіль першою чергою відрізняється нетиповим кольором: його пофарбували у сірий Lansdowne Grey Gloss, а дах вкрили темною фарбою відтінку Corris Grey.

Окрім цього на кузові позашляховика можна побачити різноманітний димчастий декор, а для створення шильдика моделі було залучено найстарішу ювелірну компанію Британії, власником якої є родина Фатторіні. Ну а найпомітнішою рисою екстер'єра Range Rover SV Lansdowne Edition стали 23-дюймові ковані диски ексклюзивного дизайну.

В інтер'єрі новинки панують анілінова шкіра та декоративні елементи з чорного дерева, на підлозі лежать килимки з темного мохеру, оздоблені шкірою. А щоб власник і пасажири не забули на борту якого авто вони знаходяться, британці вирішили розмістити в салоні кілька шильдиків Lansdowne Edition 1 of 1.

Все новые Land Rover Range Rover на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Все новые Land Rover Range Rover на AUTO.RIA
от 6 581 863 грн до 12 744 000 грн

Звісно, кількість автомобілів була більшою за один, однак її все ж обмежили 16-ма екземплярами. Цінник на ексклюзивну пропозицію встановили просто приголомшливий: 250 000 фунтів (приблизно 11 175 000 грн, якщо не брати до уваги потребу розмитнювати нове авто). Втім, у чергу за таким ексклюзивом вже можна не ставати: британці повідомили, що всі екземпляри вже розпродані наперед. Тому вони готують ще одну спеціальну серію, — можливо, трохи більшу за кількістю.

Отзывы о Land Rover Range Rover

157 место
Отлично
156 отзывов
4.4
157 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.6
  • Надежность
    3.9
  • Комфорт
    4.8
  • Цена
    3.9
  • Дизайн
    4.7

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

расход топлива, стоимость обслуживания

Все отзывы о Land Rover Range Rover

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми