debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлений DS 3 отримав український цінник Назад

Оновлений DS 3 отримав український цінник

На нашому ринку авто пропонуватимуть із дизельним або електричним двигуном.

Український офіс корпорації Stellantis оголосив про початок приймання замовлень на оновлену версію кросовера DS 3. Нещодавно французький компакт пережив планове оновлення, яке освіжило його дизайн, модернізувало технічну частину та позбавило слова Crossback у назві.

Тест-драйв DS 3 Crossback: Шарман!

Візуально паркетник став ближчим до стилістики актуального модельного ряду. Модель отримала ДХВ, подібні до тих, що ми раніше бачили на DS 4, іншу фальшрадіаторну решітку та змінений передній бампер. В салоні ж оновлення не такі очевидні: найпомітнішим нововведенням тут є нове кермо та інший інтерфейс “мультимедійки” DS Iris System. До речі, остання позбавилась базової 7-дюймової модифікації й тепер пропонується тільки з 10,3 дюймовим тачскріном.

ДС3

Після рестайлінгу автомобіль суттєво зменшив лінійку модифікацій, але нас цікавлять лише дві його версії, які будуть представлені в Україні. Роль базової версії у нас виконуватиме дизельний DS 3, під капотом якого як встановлюється 130-сильний BlueHDi та 8-діапазонний “автомат”. За такий автомобіль українські дилери правитимуть щонайменше 1 217 300 гривень.

Усі нові DS 3 на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Усі нові DS 3 на AUTO.RIA
от 1 017 100 грн до 1 248 380 грн

Як альтернативу можна розглянути електричний DS 3 E-Tense. Після оновлення він отримав потужніший двигун на 156 к.с. та 260 Нм крутного моменту. Окрім цього на електромобілі з'явилась нова акумуляторна батарея ємністю 54 кВт·год, якої на думку виробника має вистачати на 402 кілометри пробігу. Вартість електричної версії DS 3 в Україні - 1 417 700 гривень.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми