debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Скільки гривень за новий кросовер Nissan Qashqai e-Power? Назад

Скільки гривень за новий кросовер Nissan Qashqai e-Power?

Нам стала відома вартість нової гібридної модифікації кросовера, яка має дебютувати в Україні незабаром.

Актуальну генерацію Nissan Qashqai представили у нас ще наприкінці 2021 року. Весь цей час модельна лінійка кросовера трансформувалась та ставала сучаснішою: якщо напочатку автомобіль був доступним лише з традиційними двигунами, то наприкінці 2022 року їх повністю витіснили “м'які” гібриди. А незабаром в Україні мають з'явитись і кросовери з фірмовою силовою установкою e-Power.

Тест-драйв Nissan Qashqai: больше нового, чем может показаться

Від гібридних агрегатів MHEV установка e-Power відрізняється вельми істотно. Заявлені для неї 190 кінських сил продукуються виключно електродвигуном, який і обертає колеса. Тим часом 1,5-літровий бензиновий ДВЗ живить лише генератор для підзаряджання тягової літій-іонної батареї. Як наслідок, кросовер має усі переваги електричного авто, але не потребує відвідин зарядних станцій. Натомість він споживатиме близько 5 літрів бензину на 100 кілометрів подорожі.

Динамічні характеристики самозарядного Qashqai e-Power можна порівнювати з темпераментом популярних електромобілів із середнього цінового сегмента: прискорення до 100 км/год триває 7,9 секунди. На цю ж вправу популярний 204-сильний електромобіль Volkswagen ID.4 витрачає 8,5 секунди, а Hyundai Kona Electric з електродвигуном такої ж потужності - 7,6 сек. Максимальна швидкість цієї версії "Кашкая" обмежена на позначці 170 км/год: він трохи швидший за згадані "електрички", але приблизно на 30 км/год повільніший за решту модифікацій цієї ж моделі.

Перейдіть сюди, щоб своєчасно дізнатися про появу авто в салонах дилерів.
Зацікавились Nissan Qashqai e-Power?

Найдоступніший Qashqai e-Power українські дилери оцінять у 1 548 510 гривень. За ці гроші ви отримаєте кросовер у середній комплектації N-Connecta з системою панорамного огляду, LED-оптикою, 18-дюймовими дисками та іншим обладнанням. Найдорожчою модифікацією паркетника на нашому ринку буде гібрид у виконанні Tekna+ за 1 774 800 гривень. Варто зазначити, що навіть у топовому виконанні кросовер з установкою e-Power матиме привод лише на передні колеса.

Отзывы о Nissan Qashqai

312 место
Отлично
683 отзыва
4.3
312 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.3
  • Надежность
    4.2
  • Комфорт
    4.1
  • Цена
    4.0
  • Дизайн
    4.6

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Nissan Qashqai

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Комментарии (3)

Добавить комментарий к статье
Roman | 20:41, 22 февр. 2023

Краще вже розглядати Королу Крос гібрид. 7.5сек, шикарне управління як для Тойоти. Смішні витрати палива. 1.5млн в топі. Як для Нісана то топ мав би бути не більше 1.3-1.4млн. Тоді можна розглядати як конкурента. Імпортеру потрібно на це звернути увагу.

Сергей | 21:08, 22 февр. 2023

Дожились королла и кашкай , дороже Камри и Альтимы )))) бред полный

Сергей | 23:38, 22 февр. 2023

Если выбирать из короллы и кашкая за 1.5 и 1.7 Ляма , то лучше уже Сузуки s cross взять за 882000 на 6ст автомате , по езде тоже самое , что то лушпайкм , что эта , зато в два раза дешевле ))

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми