debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлений Hyundai Tucson буде схожим на Palisade? Можливо! Назад

Оновлений Hyundai Tucson буде схожим на Palisade? Можливо!

Кросовер четвертої генерації був презентований восени 2020-го і пішов у продаж наступного року, однак вже зараз виробник готує істотне оновлення популярної моделі.

Компанія Hyundai не боїться експериментувати з дизайном власних автомобілів. Правильність такого підходу була підтверджена актуальним поколінням Tucson. У європейських країнах кросовер придбали 150 803 власники: це другий результат у сегменті кросоверів (краще впорався лише компактніший Volkswagen T-Roc), тим часом як в Україні "Тусан" увійшов до п'ятірки лідерів ринку протягом далеко не найуспішнішого для індустрії 2022 року! Втім, корейці не мають намірів зупинятись на досягнутому результаті та вже готують рестайлінговий паркетник.

Усі нові Hyundai Palisade на AUTO.RIA
Предложение о продаже

Нещодавно Мережею почали ширитись свіжі фотографії оновленого Tucson: оновлений кросовер "підловили" на дорожніх випробуваннях. Попри те, що автомобіль щільно прикритий “камуфляжною” накидкою, навіть крізь неї можна помітити, що зміни зовнішності мають бути істотними. Через невеликі прорізи у маскуванні видно, що внаслідок рестайлінгу паркетник отримає нові ДХВ. Замість трикутників, які використовуються зараз, на передній частині з'являться вертикальні світлодіодні вогні, — на кшталт оновленого Palisade.

Крізь мішкувате маскування задня частина кросовера проглядається набагато гірше. Точні зміни поки оцінити важко, однак, судячи з фотографії збоку з увімкненими ліхтарями, кросовер отримає плавнішу оптику з малюнком, що нагадує півмісяці. Що ж до салону, то у Hyundai суворо зберігають його таємницю. З огляду на серйозну модернізацію ззовні, ймовірність змін в інтер'єрі висока, але як показали свіжі прем'єри цього бренду, на революцію очікувати поки не варто.

Усі нові Hyundai Tucson на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Усі нові Hyundai Tucson на AUTO.RIA
от 1 095 421 грн до 1 793 100 грн

Питання розвитку силових установок теж "не розкрите" - втім, актуальна версія автомобіля може запропонувати дуже широкий асортимент двигунів. Корейцям залишилось додати до лінійки хіба що електричну модифікацію Tucson, однак раніше вже було сказано, що актуальна генерація паркетника такої версії не матиме. Замість неї клієнтам пропонують обирати або недоступний поки в Україні підзарядний гібрид PHEV з електричним запасом ходу в межах 50 км, або, як у нашому разі, 230-сильний самозарядний Tucson HEV.

Отзывы о Hyundai Tucson

316 место
Отлично
476 отзывов
4.3
316 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.3
  • Надежность
    4.4
  • Комфорт
    4.2
  • Цена
    4.2
  • Дизайн
    4.1

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Hyundai Tucson

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми