debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлений Hyundai Elantra матиме агресивніший вигляд Назад

Оновлений Hyundai Elantra матиме агресивніший вигляд

Седан зберіг майже незмінний салон, отримавши натомість нове оформлення передньої частини.

Переважну частину своїх новинок компанія Hyundai зазвичай презентує у себе на батьківщині. Не став виключенням і седан Elantra, який у Південній Кореї продають під назвою Avante. Нещодавно виробник показав землякам оновлену версію моделі, сьому генерацію якої представили всього декілька років тому.

Тест-драйв Hyundai Elantra: Не просто красавица

Попри те, що седан ще не здавався застарілим, у Hyundai вирішили внести деякі візуальні зміни в його дизайн. Найлегше знайти оновлення на передній частині автомобіля, де з'явились нові фари, а смуги ДХВ поєднали між собою хромованим молдингом, розміщеним у верхній частині фальшрадіаторної решітки. Сама ж решітка тепер розділена на дві частини вставкою у колір кузова, завдяки чому седан справді отримав елегантніший вигляд.

На задній частині Elantra змін набагато менше. Рестайлінг ніяк не відобразився на ліхтарях автомобіля, тож єдине, що можна помітити неозброєним оком, це інакший бампер, на якому з'явилась широка вставка з контрастного пластику. Вона розташована над псевдо дифузором і візуально робить бампер ширшим. Силует автомобіля візуально не змінився, що доволі типово для легкого рестайлінгу. В інтер'єрі ж цього разу вирішили обмежитись тільки новими комбінаціями кольорів оздоблення та низкою екологічних матеріалів.

Усі нові Hyundai Elantra на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Усі нові Hyundai Elantra на AUTO.RIA
от 750 000 грн до 986 800 грн

Варто зазначити, що у Hyundai поки не називають всі ці зміни фінальними, тож насправді товарне авто може отримати ще деякі незначні зміни. Коли ж саме має відбутися офіційна презентація оновленого седана, у компанії не повідомили. Вочевидь, це питання декількох тижнів, адже розкрити виробникові залишилось хіба що технічні параметри рестайлінгового авто, які навряд чи істотно зміняться.

Отзывы о Hyundai Elantra

160 место
Отлично
587 отзывов
4.4
160 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.3
  • Надежность
    4.5
  • Комфорт
    4.4
  • Цена
    4.3
  • Дизайн
    4.4

дизайн кузова, динамика, качество сборки, коробка передач, объем багажника

дорожный просвет, качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Hyundai Elantra

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми