debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлений DS 3 отримав українські комплектації. А що з ціною? Назад

Оновлений DS 3 отримав українські комплектації. А що з ціною?

На нашому ринку будуть представлені як стандартні авто з ДВЗ, так і електрична версія E-Tense.

Українське представництво концерну Stellantis анонсувало появу абсолютно нового паркетника DS 3. Разом з цим, в компанії розкрили перші деталі щодо комплектації, розроблених для українського ринку та деяких технічних особливостей моделі. Після рестайлінгу оновлений DS 3 підігнали під актуальну лінійку французького бренду. Фальшрадіаторна решітка стала трохи ширшою і на ній з'явились нові декоративні елементи. Але найпомітнішім візуальним нововведенням стали нові ДХВ та матрична оптика з інтелектуальним керуванням.

Тест-драйв DS 3 Crossback: Шарман!

Салон паркетника навіть в базовому виконанні непогано нафаршировано. Навіть в початковій комплектації тепер встановлюється мультимедійна система з 10,3-дюймовим тачскріном та панель приладів з 7-дюймовим дисплеєм. Топові комплектації будуть виділятись оббивкою з чорної алькантари та декоративними вставками в салоні.

На українському ринку модель буде доступною з півторалітровим BlueHDi, який видає 130 кінських сил та 300 Нм крутного моменту. В тандемі з 8-діапазонним автоматом цей двигун може споживати близько 5,1 літра на 100 км у змішаному циклі. Також для нашого ринку анонсовано електричний DS 3 E-Tense з новим 156-сильним двигуном і акумуляторною батареєю на 54 кВт-год з рідинним охолодженням, якої за “паспортом” має вистачити приблизно на 402 км пробігу.

Усі нові DS: що є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Усі нові DS: що є на AUTO.RIA?
от 1 150 000 грн до 2 796 940 грн

Для нашого ринку поки заявлені лише найдорожчі комплектації паркетника, на вершині яких розмістилась “спорт-версія” Performance Line. Про ціни в місцевому представництві поки не випустили ані пари з уст, тож перші дані щодо вартості та детальних комплектацій автомобіля можна буде побачити в нашому каталозі нових авто трохи згодом.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми