debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Mercedes розсекретив інтер'єр кросовера EQE Назад

Mercedes розсекретив інтер'єр кросовера EQE

Офіційна прем'єра паркетника відбудеться вже через декілька місяців.

Вже цього жовтня компанія Mercedes-Benz обіцяє представити електричний кросовер EQE. Самі німці позиціонують його як багатоцільовий варіант однойменного седана, але жодних подробиць про нього до цього часу поширено не було. І ось, днями в Mercedes-Benz вирішили показати, як буде виглядати інтер'єр новинки.

Электрический Mercedes EQE получил две версии от AMG. Когда к нам?

Судячи з фотографій, в салоні кросовер EQE буде подібним до інших електричних моделей цього бренду. В інтер'єрі тут використовуються матеріали різних кольорів, а додаткового контрасту додає “атмосферна” підсвітка, яку можна налаштувати на свій смак. Основною ж деталлю салону повинен стати так званий гіпердисплей MBUX, що простягається від панелі приладів до пасажирського дефлектора повітроводу.

Сам виробник називає новинку лідером в класі за кількістю вільного простору для ніг і ліктів пасажирів. Окрім цього німці обіцяють, що і над їх головами буде достатньо “повітря”. Що ж до точних деталей, то зараз в компанії не поспішають розкривати ці подробиці й обіцяють це зробити вже 16 жовтня, на самій презентації кросовера.

Все новые электромобили Mercedes-Benz на AUTO.RIA
Предложение о продаже

З лінійкою двигунів ситуація схожа, але тут ми вже можемо робити деякі прогнози. Скоріш за все новий кросовер отримає стільки ж модифікацій, як і однойменний седан. Топовою модифікацією повинна стати EQE 53, на якій встановлено два електродвигуни сумарною потужністю 677 кінських сил, а в доступнішому сегменті буде виступати EQE 43 з 469-сильним мотором. Також можна очікувати, що на кросовері буде встановлено акумуляторний блок ємністю 90,6 кВт•год, але, з усім зрозумілих причин, запас ходу тут буде скромнішим.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми