debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий електричний кросовер Toyota: є перші фото! Назад

Новий електричний кросовер Toyota: є перші фото!

Обіцяють, що новинка недовго перебуватиме в статусі концепта і незабаром стане серійною.

Під час автошоу в Лос-Анджелесі Toyota показала одразу декілька нових авто. Не дивина, що найбільше уваги зібрала навколо себе американська версія “Пріуса”, але не менше прихильників бренду зацікавилось іншою моделлю — електричним кросовером Toyota bZ Compact SUV, який поки має статус концепта.

Новий Toyota Prius буде майже удвічі потужнішим і симпатичним

Японці обіцяють, що ця модель недовго існуватиме як прототип, і вже скоро трансформується у невеликий та недорогий електрокросовер. В плані дизайну концепт вже зараз виглядає подібним до серійного Toyota Prius та до представників нової електричної лінійки bZ, що зараз складається з двох моделей: паркетника та седана.

Інтер'єр моделі створено в мінімалістичному стилі, без очевидних запозичень. Найнезвичнішим елементом тут сміливо можна назвати трапецієподібне кермо, яке, скоріш за все, не попаде до серійного виробництва. Що ж до матеріалів, то в компанії обіцяють зробити інтер'єр екологічним, тож елементи до нього робитимуть за методом вторинної переробки.

Все новые Toyota на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Все новые Toyota на AUTO.RIA
от 765 900 грн до 12 555 000 грн

Що ж до технічних характеристик, то японці поки не поспішають розкривати деталі про новинку. Втім, очікується, що під капотом вона буде повністю повторювати bz4X, а покупцям запропонують дві версії: на 204 або 218 кінських сил. Очікується, що на повністю заряджених акумуляторах новий кросовер зможе проїхати близько 450 кілометрів.

Отзывы о Toyota Corolla

130 место
Отлично
1190 отзывов
4.4
130 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.4
  • Надежность
    4.6
  • Комфорт
    4.2
  • Цена
    4.2
  • Дизайн
    4.5

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Toyota Corolla

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Комментарии (1)

Добавить комментарий к статье
Сергей | 10:26, 18 нояб. 2022

Дизайн тойоты выходит на новый уровень , в отличии от испортившейся мазды с ее новыми безликими CX 50 60 70 и так далее и конечно же отдельный разговор о хонде с ее новым никакущим Аккордом , Тойота рулит , остальные сдали

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми