debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Скільки гривень коштує електромобіль MG Marvel R? Назад

Скільки гривень коштує електромобіль MG Marvel R?

На українському ринку нову модель вже можна замовити у двох комплектаціях з моно- та повним приводом.

Український імпортер автомобілів MG оголосив старт продажів електричного кросовера Marvel R на нашому ринку, хоча масштабних промоакцій з очевидних причин і не проводили. Хай там як, новий електромобіль нарешті отримав гривневі ціни, дилери почали приймати на нього замовлення, а декілька машин вже мають на AUTO.RIA статус "У поставці".

Що вибрати? Порівнюємо кросовери Haval Jolion та MG ZS

На нашому ринку Marvel R буде доступним у двох виконаннях: Lux та Perfomance. Цікаво, що візуально їх відрізнити буде неможливо. Навіть комплект колісних дисків для обох виконань зараз пропонують ідентичний. У плані бортового обладнання також не заявлено особливих відмінностей, а різницю у вартості можна пояснити різними силовими установками.

Електромобіль МЖ

Версія Lux відрізняється 180-сильним електричним агрегатом та приводом на задні колеса. До 100 км/год такий кросовер розганятиметься за 7,9 секунди. Що ж до модифікації Perfomance, то на ній використовуються вже три електродвигуни сумарною потужністю 288 кінських сил. Маючи у своєму арсеналі привод на всі колеса, такий кросовер може розганятись до першої “сотні” лише за 4,9 секунди.

Усі нові MG Marvel R на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Усі нові MG Marvel R на AUTO.RIA
от 1 708 875 грн до 1 853 000 грн

В обох модифікаціях на 4,67-метровий кросовер встановлено акумуляторну батарею на 70 кВт·год, якої на думку виробника має вистачати приблизно на 400 км пробігу. Що ж до ціни, то різниця між обома версіями електромобіля складає приблизно 100 тисяч гривень: у той час, як задньоприводний Lux коштуватиме щонайменше 1 700 423 гривень, за потужніший Perfomance доведеться викласти принаймні 1 812 878 грн.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми