debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Картинг-турнір AUTO.RIA в обличчях: рекламні агентства Назад

Картинг-турнір AUTO.RIA в обличчях: рекламні агентства

7­-8 жовтня кращий картинг­-центр України «Термінал» зустрів учасників турніру AUTO.RIA.

Нещодавно відбувся картинг-турнір AUTO.RIA для рекламних агентств та автосалонів Києва. Учасники заходу охоче поділилися своїми емоціями та побажаннями. Чи бути жіночому чемпіонату, що найбільше вразило учасників, та інші подробиці ви можете дізнатися із нашого матеріалу. Сьогодні пропонуємо Вашій увазі інтерв’ю з представниками рекламних агентств.

Антон Бутильський, рекламне агентство «Глобал Маркетинг»

картинг-турнир фото

Ваші враженні від картинг-турніру?

Звичайно ж, лише найпозитивніші! Картинг-турнір AUTO.RIA — це дружня атмосфера. Я був радий побачити старих знайомих та колег. Велика подяка організаторам та співробітникам AUTO.RIA за гарний настрій!

Ваші побажання по картинг-турніру на наступний рік: що б Ви додали або змінили?

Мене все влаштовує. Єдина пропозиція — жіночий чемпіонат я провів би окремо:)

Якими трьома словами ви описуєте AUTO.RIA?

Зручність, історія, різноманітність.

Наскільки ефективною є реклама на AUTO.RIA і чи є канали кращі?

Для кампанії з великим покриттям аудиторії знайти більш якісний український ресурс складно. Ну, а максимально ефективною кампанію на AUTO.RIA роблять банери та налаштування.

Ігор Лебедюк, рекламне агентство «ITCG»

картинг-тернир

Ігор Лебедюк (крайній зліва - ред.) з колегами


Ваші враженні від картинг-турніру?

Картинг-турнір AUTO.RIA — це хороша та дружелюбна атмосфера.

Ваші побажання по картинг-турніру на наступний рік: що б Ви додали або змінили?

Я вважаю, що в цьому заході все добре, я б нічого не змінював.

Якими трьома словами ви описуєте AUTO.RIA?

Співпраця, дисципліна, зручність у спілкуванні.

Наскільки ефективною є реклама на AUTO.RIA і чи є канали кращі?

Відзначу високу ефективність реклами на AUTO.RIA. Влітку з причини несезонності трохи “просідала” аудиторія, але зараз все стало краще.

Дмитро Снігир, рекламне агентство «Newage»

картинг фото

Ваші враження від картинг-турніру?

Участь в турнірі дозволила повністю поринути в спортивну атмосферу. Це був чудовий привід поспілкуватися поза роботою та поділитися новинами зі старими та новими друзями. Побажання удачі перед стартом всім учасникам та друзям, і через мить ми вже суперники. Боротьба за долі секунди, карколомні віражі на високій швидкості вкидали шалену кількість адреналіну. Щасливі обличчя учасників, котрі в запалі дискутували про події на треку, показували один одному уявне кермо і проводили руками траєкторії, усмішки вболівальників, говорили просто самі за себе. Всі отримали чудові враження та емоції, які збережуть на довгий час.

Ваші побажання по картинг-турніру на наступний рік: що б Ви додали або змінили?

Організація була на досить високому рівні, за що хочу подякувати AUTO.RIA та картинг-цетру Термінал. Хочеться, щоб турнір розвивався та набував популярності серед рекламодавців та партнерів. Наступного року сподіваюся побачити змагання в форматі перегонів зі стартом з позицій (цьогоріч переможці обирались за результатами найшвидшого проходження кола - ред.).

Якими трьома словами ви описуєте AUTO.RIA?

Завжди приємно, коли такі проекти дбають і вкладають ресурси в свій розвиток. Сьогодні AUTO.RIA став багатогранним для користувачів та рекламодавців. Не зважаючи на жорстку конкуренцію, зберігає свою позицію лідера. Це говорить про дійсно професійну команду, котра за цим стоїть.
Тому, мабуть, три слова це — Лідер автомобільного інтернету.

Наскільки ефективною є реклама на AUTO.RIA і чи є канали кращі?

Команда рекламної агенції «Newage» працює з AUTO.RIA вже більше двох років. За цей час ми переконалися в якості та ефективності каналу. Менеджери AUTO.RIA завжди готові шукати оптимальні рішення та вдосконалювати рекламні інструменти спеціально для наших клієнтів, що є дуже важливим в нашому підході до справи.

Як бачимо, емоції та враження від участі у турнірі залишились лише яскраві та позитивні. А що саме сподобалось учасникам картинг-турніру, які представляли автосалони, ви дізнаєтесь вже у наступному матеріалі. Нагадуємо, що переглянути всі фото і відмітити себе та своїх друзів ви можете в альбомі в нашій спільноті у Facebook.

 

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми