debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Змагання з тріатлону відбудуться у Львові Назад

Змагання з тріатлону відбудуться у Львові На правах рекламы

20-21 листопада 2015 року при підтримці AUTO.RIA в м. Львові, по вул. Клепарівській, 39, на території навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України відбудеться грандіозна подія: VI-й етап відкритого кубку спортнивного клубу з тріатлону.

Тріатлон являється найпопулярнішим видом спорту Америки та Європи. До речі розвиток цього виду спорту в Європі відбувається настільки стрімко, що у 2015 році залучення до стартів все нових і нових спортсменів відбувається у геометричній прогресії. І у Львові на цьому поприщі виникла ідея створення організації, яка б змогла самостійно розвиватись, популяризуючи тріатлон у всій його красі та видовищності, здійснюючи підготовку все нових і нових спортсменів, проводячи залучення до заняття спортом все більщі і більші верстви населення, гуртуючи їх у великий аматорський колектив. Саме так виникла громадська організація, спортивний клуб «Три Леви». На сьогоднішній день в його лави влились спортсмени-аматори та ветерани триатлону. На базі клубу відкрилась школа для початківців, де малюків вчать плавати, бігати та керувати двоколісними конями. Спортсмени найвищого рівня тріатлону України передають свої навики та знання молодому поколінню. В цьому році спортсменкою, яка розпочинала свою «кар’єру» тріатлоніста-аматора в клубі «Три Леви» подолано найдовшу дистанцію тріатлону – «IRON-MAN». Це дійство відбувалось в Барселоні 4 жовтня. Таким чином Олена Черняк стала першою аматоркою сьогодення, вихованцем нашого клубу, яка здійснила свою мрію. Цій талановитій симпатичній дівчинці та й матусі за сімейним статусом вдалось за рік часу впровадити в життя свою авантюрну мрію.

триатлон

В поточному році спортивним клубом «Три Леви» було заплановано проведення відкритого кубку клубу. Він складається зі шести етапів, за підсумками яких визначатимуться переможці. Саме 20-21 листопада відбудеться шостий, заключний етап – фінал. У програмі заплановано змагання з тріатлону, одного з його видів акватлону. В перегонах візьмуть участь спортсмени різних вікових груп. На старт вийдуть завзяті шестирічки, досвідчені спортсмени та бувалі аматори. У день перший спортсмени долатимуть водну перешкоду у відкритій воді. Зазвичай це озеро, ріка, водосховище, море, океан. У наших умовах це прозора, кришталево чиста вода з температурою в 28-29 градусів на свіжому повітрі в басейні спорткомплексу. В залежності від віку, спортсмени долатимуть різні дистанції в плаванні вільним стилем від 50 до 300 метрів.

У другий день другим етапом акватлону відбудуться забіги. В залежності від віку спортсменів вони також долатимуть різні дистанції від 200 до 3000 метрів. Усе це дійство відбуватиметься в приміщенні легкоатлетичного манежу з велотреком. Після завершення забігів проводитимуться підведення підсумків, підрахунки секунд, очків, балів. А в цей час організаторами заходу підготовлено сюрприз для глядачів та спортсменів. В приміщенні Львівського велотреку, вперше в Україні відбудеться «Годинна їзда на рекорд». Цим заїздом відкриватиметься серія «Годинної їзди на рекорд» серед аматорів. В цій гонці прийме участь член клубу «Три Леви», аматор, тренер по сумісництву Рябцев Володимир. «Годинна їзда на рекорд» кваліфікуватиметься в категорії «Masters 45-49». Це буде перший заїзд в історії України та перший рекорд на Львівському велотреку в такому виді. Для фіксації даного рекорду запрошені комісар і судді національної категорії. Після нього розпочнеться гонитва за можливість побиття цього рекорду у категорії «Absolut» та встановлення нових рекордів у різних вікових групах. Глядачів також розважатимуть майстри спорту з велотріалу. Ізюменкою вечора стане саме нагородження переможців, призерів та володарів кубку. За сценарієм, це має бути схожим на вихід боксерів на ринг перед боєм за пояс чемпіона світу. А на завершення урочисте закриття.

ПОЧЕСНІ ГОСТІ:

  • Президент Федерації Триатлону Львівщини – Шевчук А.М.
  • Начальник НСБ ЛВС МО України підполковник - Сеник Р.М.
  • Начальник легкоатлетичного манежу з велотреком НСБ ЛВС МО України – Мандрона М.В.
  • Директор басейну НСБ ЛВС МО України – Фіалкович О.В.

Детальну інформацію можете знайти по ссилці.

 

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми