debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Всеукраїнський фестиваль «CEPSA DRIVE FEST» Назад

Всеукраїнський фестиваль «CEPSA DRIVE FEST» На правах рекламы

26 червня відбудеться один із найочікуваніших заходів для любителів швидкості.

Вперше у Чернівцях 26 червня, при підтримці AUTO.RIA відбудеться один із найочікуваніших заходів для любителів швидкості. Фестиваль збере небайдужих до авто- та мотоспорту, об’єднавши аматорів та професіоналів, що створить унікальне видовищне шоу.

Програма фестивалю включає в себе:

  • Драг- рейсінг
  • Слалом
  • Автозвук
  • Тюнінг-шоу
  • Виставку ретро-автомобілів
  • Дрифт-шоу

На території фестивалю будуть розміщені lounge зони, show car зони, ігрові зони для дітей, стенди із продукцією партнерів, фотозони, сцена.

Розважальна частина включає в себе виступи DJїв, МС, видовищне дрифт-шоу від професійного дрифтера, шоу від мотоциклістів та автоклубів, миття авто, розіграш призів серед відвідувачів, ігрові зони для відвідувачів.
На захід будуть запрошені офіційні представники міста, представники спонсорів та партнерів, представники ФАУ, представники авто- та мотоклубів зі всієї України та сусідніх країн, представники місцевих та всеукраїнських ЗМІ.
Організатором заходу виступає івент-компанія «TORNADO event group». Титульний спонсор та ініціатор фестивалю - представник міжнародної компанії «CEPSA» в Україні - ТОВ «Спорт Оіл Україна».

На сьогоднішній день автомобільні гонки набули досить масштабного характеру. Їх висвітлюють в ЗМІ, пресі, радіостанціях і т.д. Сучасній людині стало цікаво спостерігати за професійними змаганнями автогонщиків. Цей вид спорту в XXI столітті став настільки популярним, що кожна друга людина почала цікавитися красивими спортивними машинами і мотоциклами. Ми ж хочемо об'єднати автомобільні перегони з якісною шоу-програмою, організованою дійсно на професійному рівні із забезпеченням розважальної програми, прогресивної музики, красивими дівчатами, цікавими ведучими, високою безпекою учасників, глядачів і т.д. Крім цього залучені відомі компанії, радіостанції та телеканали.

Місце проведення:
Чернівці, ТЦ МЕТРО (вул. Остапа Вільшини, 1д) - 26 червня

Проведення конкурсів: під патронатом Федерації автоспорту України

Вхід вільний. Участь у конкурсах безкоштовна.

 

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Комментарии (1)

Добавить комментарий к статье
Гость | 07:47, 09 июня 2016

Класс. Тоже хочу попасть на такое мероприятие , почему не в Одессе

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми