debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
На WOG працюють справжні таланти! Назад

На WOG працюють справжні таланти! На правах рекламы

На АЗК за адресою Берковецька, 6 працює справжній рокер!

Ми вже не один раз переконувалися, що на WOG працюють справжні таланти! І сьогодні ми вам це доведемо, адже на АЗК за адресою Берковецька, 6 працює справжній рокер! А в минулому ще й футболіст. Не розумієте? Тоді приготуйтеся до власної розповіді Дениса Куликова.

«Я потрапив у компанію WOG майже три роки тому. До цього працював у банку, проте кардинальна зміна професії ніяк не вплинула на мій комфорт. Я людина, котра звикла призвичаюватися до всього, тим паче з роботою оператора мені пощастило. Вона весела, наповнена спілкуванням, а головне – перспективна.

У мене багато захоплень, одне з таких - футбол. У свій час займався ним професійно, та згодом довелося обирати між спортом та подальшим навчанням. Обрав друге. Не шкодую, бо тепер я опинився на достойній роботі у передовій компанії.

Та є ще одне захоплення – гра на гітарі. Мій батько - вчитель музики, тому з малих років я вже «бринькав» на гітарі. Проте, підрісши, навіть задумувався над кар’єрою гітариста. Моє вміння мені знадобилося і зараз. Гра чудово знімає стрес, а ще тішить моїх колег. Адже, коли ми збираємося разом поза роботою, я граю справжній рок. Мій ранок починається з улюбленого бургера та кави Кортадо. Я люблю, коли всміхаються колеги та дякують клієнти. Моя робота приносить мені задоволення, а хіба буває щось краще?»

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми