debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Три премії EFFIE Awards відправилися до WOG Назад

Три премії EFFIE Awards відправилися до WOG На правах рекламы

Премія EFFIE Awards 2016 відмітила компанію WOG одразу у трьох номінаціях.

Премія EFFIE Awards 2016 відмітила компанію WOG одразу у трьох номінаціях.

До слова, EFFIE Awards – це премія, якою нагороджують ефективні рекламні кампанії у всьому спектрі товарів і послуг – від товарів масового попиту до фінансових послуг та іміджу корпорацій. Отож не дивно, що й мережа АЗК WOG стала однією з номінантів.

Перша наша нагорода – бронза у загальному рейтингу Effie Awards у категорії “Інші види послуг”. Срібло ми отримали у категорії «Зірки в рекламі». Пам’ятає.те наш щирий ролик із Джамалою? Саме завдяки йому ми стали одними з переможців. Співачка недарма стала обличчям нашої компанії, адже саме її прогресивність, позитив та цілеспрямованість так точно передають настрій WOG.

А от перше переможне місце наша компанія здобула як краща маркетингова команда. Журі зазначило, що за сервісом, комфортністю і «безбар'єрністю» WOG давно не поступається найкращим європейським аналогам. Нам приємно, що нашу злагоджену роботу та прагнення найкращих результатів помітили й відзначили нагородою!

Основне повідомлення кампанії – WOG заправляє настроєм. Саме гарний настрій від всіх сервісів WOG ми постаралися передати через усі канали комунікації.

Дякуємо організаторам за нагоду проявити себе й позмагатися з іншими достойними компаніями!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми