debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
«Передчуття смаку кави FLAT WHITE будить дієвіше, ніж будильник» Назад

«Передчуття смаку кави FLAT WHITE будить дієвіше, ніж будильник» На правах рекламы

Олександр Шевцов є частиною команди WOG вже 3 роки.

Олександр Шевцов є частиною команди WOG вже 3 роки. Кажуть, що аби визначити наміри людини на тій чи іншій роботі, потрібно дати їй 2 роки. Якщо за цей термін працівник показав гарні результати – його чекає велика кар’єра! Олександр є саме таким. Увесь цей час хлопець приходить на АЗК за адресою Берковецька, 6 з радістю та натхненням!

«Я вже давно зрозумів, що працювати на АЗК – це, як то кажуть, моє. Дуже давно я працював на іншому АЗК, також оператором. Посада подобалася, проте були деякі нюанси у самій роботі. Ризикнув і пішов звідти. Вирішив спробувати на WOG. Трохи хвилювався, бо чув, що це передова й успішна компанія, боявся, що вимоги будуть надто високими.

Але коли я вперше переступив поріг АЗК, мої хвилювання вмить розвіялись. Тут настільки добра й дружня атмосфера, що навіть, якщо ти чогось не розумієш чи не вмієш робити, тобі підкажуть і допоможуть. До того ж такий підхід я помітив у всій мережі. Адже це вже не перше моє місце роботи на АЗК WOG.

Мабуть, цей факт і є тою родзинкою WOG. Особисто мені у моїй роботі найбільше подобається теплота наших стосунків з колективом. Ми допомагаємо один одному на роботі і відпочиваємо разом поза нею. Ходимо один до одного на дні народження, та й не виключено, що Новий Рік також будемо святкувати разом.

Мій ранок починається з найулюбленішої кави FLAT WHITE. Інколи мені здається, що саме передчуття її смаку піднімає мене зранку дієвіше, ніж будильник. А якщо ще й бургер до неї додати – тоді на роботу я не йду, а лечу!»

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми