debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Купуйте вигідніше з WOG PRIDE! Назад

Купуйте вигідніше з WOG PRIDE! На правах рекламы

В WOG PRIDE діють знижки та індивідуальні пропозиції.

Друзі, нагадуємо, що у вашому мобільному додатку WOG PRIDE діють знижки та індивідуальні пропозиції! Зазирніть туди прямо зараз та оберіть найактуальніші для себе. Проте обрані купони на знижку ліпше використати до 31.12, адже після Нового Року з’являться вже нові вигідні пропозиції.

Втім, якщо ви прагнете сповна насолодитися улюбленими смаколиками та найкавовішою кавою ще у цьому році – тоді хутчіш ловіть приємні ціні у додатку. А якщо ви й досі не завантажили його на свій гаджет, зробіть це прямо зараз (http://myapp.wog.ua/) – та гайда смакувати!

Нагадаємо, що з WOG PRIDE, крім персональних пропозицій, на вас чекає ціла низка знижок і зручних можливостей. Наприклад, ви можете заздалегідь купити каву та пальне онлайн за супер вигідними умовами. Така можливість не лише добряче зекономить ваш час, але й допоможе заощадити! Відтак на кожному літрі пального можна зекономити від 30 коп. до 1 грн., при цьому нарахування бонусів залишається! А от кожна 10 чашка кави, придбана онлайн – безкоштовна.

Також наш додаток дозволяє у швидкий і зручний спосіб дізнатися про найближчі АЗК на вашому шляху та побачити їх на карті, обрати кафе, прокласти маршрут до вибраного пункту й оцінити гостинність співробітників.

Насолоджуватися барвами життя простіше, коли ви з WOG PRIDE.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми