debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Кожен з нас може подарувати хворій дитині шанс на здорове майбутнє! Назад

Кожен з нас може подарувати хворій дитині шанс на здорове майбутнє! На правах рекламы

Для хворих діток вже зібрано 199 677 грн.

Друзі, у нас є виняткова новина – ви вже купили 66 559 сердечок, а це значить, що для хворих діток вже зібрано 199 677 грн! Ви не перестаєте нас дивувати своєю небайдужістю та відкритими серцями! Адже найприємніше – це, коли на запитання оператора WOG, чи хочете ви допомогти хворим діткам, ви відповідаєте «так, залюбки»!

Важливо пам’ятати, що у цьому світі є ті, хто не може захистити себе і, на жаль, цілком залежать від обставин. Проте, кожен з нас може стати на заваді страшних дитячих захворювань та скасувати вирок лікарів!

Цього разу кошти підуть у Ковельський пологовий будинок, що має потребу в інкубаторі для новонароджених. Також акушерсько-гінекологічному відділенню Ратнівської ЦРЛ дуже необхідне додаткове обладнання для швидкої допомоги новонародженим – апарат «Неопуфф» для неінвазивної вентиляції легень та сучасні фотолампи.

У відділення дитячої кардіохірургії, анестезіології та інтенсивної терапії Дніпровського обласного клінічного центру кардіології та кардіохірургії необхідні шприцові дозатори, які автоматично вводять ліки по міліграмах в організм дитини, чого не може зробити людина.

Ще частина зібраних під час акції коштів піде на ремонт роликових насосів для апарату штучного кровообігу в Центр дитячої кардіології в Києві, де роблять найскладніші в країні операції на серці.

Нагадаємо, щоб зробити свій внесок у закупівлю життєво необхідного обладнання потрібно придбати сердечко-наліпку ціною 3 грн. Нехай такий маленький символ здорового дитячого серця прикрасить вашу автівку і нагадує про зроблену добру справу!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми