debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
На Вінниччині визначили переможців другого етапу Artmotion Winter Drift Vinnytsia GP 2017 Назад

На Вінниччині визначили переможців другого етапу Artmotion Winter Drift Vinnytsia GP 2017 На правах рекламы

11-12 лютого відкатали другий етап Artmotion Winter Drift Vinnytsia GP 2017!

11-12 лютого загартований в дріфт-баттлах аеродром Калинівка при підтримці AUTO.RIA знову приймав учасників національної серії змагань з зимового дріфтингу - тут відкатали другий етап Artmotion Winter Drift Vinnytsia GP 2017! Гонка вийшла видовищною, яскравою і по-справжньому зимовою. Цього разу мороз став повноправним союзником команди VFDD: лід на трасі затвердів як камінь - відмінне зчеплення шин з покриттям дозволяло пілотам розвивати великі швидкості. Нові можливості з'явилися і у глядачів - величезний замерзлий бруствер перетворився на імпровізований зимовий майданчик, звідки відкривався чудовий вид на епіцентр дійства. Безкраї зимові простори злітної смуги і чудові пейзажі зимової Вінниччини радо зустріли 34 учасників, які прибули з Одеси, Києва, Львова, Краматорська та Білої Церкви. Традиційно в списках допущених пілотів красувалися імена вінничан - Вінницю представляли Руслан Шевчук, Роман Пшець і Олександр Паньковецкий. Поповнив склад представників гостинного міста новачок Олексій Барчук - дебютант показав хорошу їзду, яку оцінили і судді - його ім'я значиться у верхній частині таблиці результатів кваліфікації. Порадував і підбадьорив претендентів на перемогу присутністю в рядах учасників чемпіон Білорусі 2016 Сергій Сак - випробувавши вінницьку трасу на попередніх тренуваннях, пілот зібрав машину і в короткі терміни підготував її для змагань відповідно до регламенту. У суботу після тренувань пройшла кваліфікація, де перші два місця зайняли призери першого етапу - Максим Міллер і Олексій Головня. Усього на два очки від відомого топ-пілота відстав Олексій Виговський - висхідна зірка львівської команди. У десятку вкотилися Сергій Сак, Олександр Гринчук і молодий та завзятий Дмитро Жайворонюк, що вже встиг стати фаворитом зимового сезону.

Після кваліфікації пілоти отримали можливість вдосталь накататись. Траса, погода та атмосфера надихали настільки, що позапланові тренування затягнулися до темряви. Ранок неділі почався з видовищного божевілля - тренувань ДРІФТ-МІКС. Одночасно 8 машин на трасі їхали близько, красиво і розганялися до хороших швидкостей. Незабутнє враження залишив дріфт-мікс у виконанні топ-пілотів: чітко, близько, практично без помилок. Парні фінальні заїзди топ-32 подарували пілотам і глядачам багато нових емоцій. Крім трансформацій траси, яка стала більш широкою і слизькою, змінилося і завдання суддів: від пілотів вимагали максимально близькою їзди, поліпшити якість перекладань і посилити контроль над болідом. Цього разу навіть новачки чітко розуміли, як виконувати поставлене завдання і що саме буде оцінюватися. До ТОП-16 всі учасники настільки вкаталися в зимову трасу, що «на гора» видавали круті близькі заїзди один за одним, постійно збільшуючи швидкість. Фанати дріфтингу назавжди запам'ятають шикарну постановку Максима Міллера, завдяки якій він розвинув пристойну швидкість і ледь не вкарбувався в свого суперника.

Багато зіткнень, вилетів і хвилювань довелося пережити учасникам в розпалі змагань. І призовий подіум знову зайняли спорстмени зі стажем:

1е місце - Олексій Головня (Київ)
2е місце - Дмитро Іллюк (Одеса)
3е місце - Сергій Сак (Мінськ, Білорусь).

Другий етап Artmotion Winter Drift Vinnytsia GP 2017 став, мабуть, найбільш яскравим і незабутнім за всю недовгу історію зимової серії.

Команда VFDD від щирого серця дякує спонсорам, що зігрівають нас допомогою в ці зимові етапи. Окрему подяку висловлюємо меру Вінниці Сергію Моргунову і Вінницькій міській раді.

Зустрінемося на третьому фінальному етапі національної серії змагань з зимового дріфтингу вже 25-26 лютого!

Більше інформації на сайті http://www.driftukraine.com/

Ми в соціальних мережах:
facebook.com/drift.champ.ukraine
vk.com/driftukraine2016
https://vk.com/winterdrift2017
instagram.com/driftukraine

 

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми