debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Другий етап Гран-прі Вінниці з авто-дрегрейсінгу та Чемпіонату України з мото-дрегресингу пройде у Вінниці! Назад

Другий етап Гран-прі Вінниці з авто-дрегрейсінгу та Чемпіонату України з мото-дрегресингу пройде у Вінниці! На правах рекламы

18 червня на аеродромі під Калинівкою при підтримці AUTO.RIA відбудеться другий етап Гран-прі Вінниці з авто та мото дрегрейсингу!

18 червня на аеродромі під Калинівкою при підтримці AUTO.RIA відбудеться другий етап Гран-прі Вінниці з авто та мото дрегрейсингу! Організатор заходу – Вінницька федерація дрегресингу та дріфту, змагання проводяться за підтримки Вінницької міської ради та міського голови Сергія Моргунова. Друга цього сезону зустріч дрегрейсерів обіцяє зібрати чимало авто та мото- спортсменів з усієї України. Пілоти з Харкова, Києва, Одеси, Умані, Львову та Вінниці впевнено заявили про свою участь у змаганні. Гонщики, що не встигли підготувати свої потужні драгстери до участі у першому етапі, нарешті завершили необхідні доопрацювання і також готові поповнити ряди учасників національної першості.

гонки

В перегонах на 402 метри глядачі побачать дивовижні швідкісні мотоцикли та 1000-сильні автівки, що вражатимуть своїми можливостями. Свою майстерніть водіння демонструватимуть імениті пілоти, майстри спорту та чемпіони України. Для поліпшення результатів змагань та особливої видовищності старт траси буде пролито спеціальним клеєм. Це забезпечить належну якість покриття для встановлення нових рекордів за показами телеметрії. Окрім безпосередньо самих перегонів, на вболівальників чекає повноцінна інфраструктура з виїзною торгівлею. Отож чекаємо: неймовірні швидкості, надзвичайні автомобілі та потужні мотоцикли, море адреналіну та яскравих вражень. 18 травня найкращі авто та мото дрегстери чекають на своїх глядачів!

Вхід: 150грн. (діти до 10 років безкоштовно)

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми