debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
У Харкові визначили перших фіналістів Red Bull Kart Fight Назад

У Харкові визначили перших фіналістів Red Bull Kart Fight На правах рекламы

Найшвидший картингіст України за версією Red Bull Kart Fight отримає можливість взяти участь у 6-годинному міжнародному марафоні «RKC» у Парижі.

Red Bull вкотре визначає найшвидшого картингіста України!

Київ, Одеса, Харків, Дніпро, Тернопіль, Вінниця, Чернігів та Херсон змагаються в їзді на швидкість у змаганні Red Bull Kart Fight!

Поки проходять регіональні кваліфікації, кожен має безмежну кількість спроб, щоб досягти свого максимуму і показати найкращий результат.

Далі – 16 вересня - регіональні фінали визначать по три найшвидших учасника кожного міста, які продовжать змагання у Києві.

На відміну від інших міст, у Харкові регіональний фінал відбувся швидше, і вже відомі перші три фіналіста, які поїдуть на Національний фінал до Києва!

Ними стали Бурим Сергій, Шутєєв Євген та Єременко Іван. Вітаємо харків’ян!

23 вересня при підтримці AUTO.RIA на Національному фіналі у Києві хлопці позмагаються з фіналістами інших міст за мандрівку на 6-годинний міжнародний марафон «RKC» у Парижі.

До 15 вересня у кожного ще є шанс долучитись до змагання та очолити рейтинг кваліфікації свого міста!

Картинг

Для участі у Всеукраїнському змаганні Red Bull Kart Fight потрібно без попередньої реєстрації приїхати до картинг-центру свого міста у кваліфікаційний період (7 серпня - 15 вересня) та взяти участь у відбіркових перегонах. Кількість спроб кваліфікаційних заїздів необмежена. Адреси картинг-центрів тут: redbull.ua/kartfight

Red Bull Kart Fight – унікальне змагання з картингу, в якому переможця визначають не серед професіоналів, а серед талановитих аматорів!

Змагатися за вихід до Національного Фіналу можуть усі бажаючі старше 18 років, хто не має ліцензії професійного гонщика ФАУ.

Цього року регіональні відбори об’єднують гонщиків з восьми міст України.

Впродовж серпня та вересня кваліфікації проходять у Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, Тернополі, Вінниці, Чернігові та Херсоні.

16 вересня будуть визначені регіональні фіналісти, які вже через тиждень – 23 вересня - представлятимуть свої міста на Національному фіналі у Києві.

Найшвидший картингіст України за версією Red Bull Kart Fight отримає можливість взяти участь у 6-годинному міжнародному марафоні «RKC» у Парижі, у складі існуючої команди картингістів України.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми